Strih huste vlasy

Príspevok v téme: Strih huste vlasy
mmmmmnnnnnkk

ahojte

poradte mi plis najma ak str kadernci ale aj ak nie

mam huste vlasy a doteraz ma kazda kadern strihla metodou ze mi preriedila vlasy aby posobiki vzdusjsoe....

naposledy som bola v renomovanom znackovom kadernictve v ba a tam mi ovedali ze vlasy sa nemaju preriedovat najma ak si ich chcrm necht narast dlhe

mam ich teda len spostupne

chcem sa spytt na vase nazory...ako to maju napr.modelky? maju to vuriedene alebo maju dobry strih hustych vlasov...

dakujeeeeeeeeem

Morgana_kat

ahoj
stylishfox - ty musíš mať riedke vlasy lebo po jednom lete by si si ich tiež chcela ostrihať na chlapca ...
husté vlasy sú hrôza ak nie sú správne ostrihané a to nevie každá kaderníčka. ja ešte stále hľadám takú ktorá to vie. A ak sa k tomu pridruží ešte okrúhla plná tvár tak to je problém ... Preto ak mi niekto vie poradiť aký strih na husté (vo vlhku kučeravé ) a dlhé vlasy prosím napíšte.
ďakujem

adoree

Je rozdiel preriedit a prestihat konce.
Kazdy strih vyzera lepsie, ak su konce v potrebnej miere prestrihane, ale tu hovorim len o koncoch v dlzke cca 5-7 cm pri dlhych vlasoch, nie o vlasoch od korienkov.
Huste vlasy ak su prilis spostupnene, tak samozrejme sa zdvihne objem a potom to da pracu dostat ich pod kontrolu. Objem sa da zmensit zehlenim, ale to tiez nie je riesenie na kazdy de. Zalezi aj na tom, v akej su vlasy kondicii. O dlhe vlasy sa treba starat dokladnou vyzivou s kvalitnymi produktami. Asi bu som volila produkty na uhladenie vlasu, ale to vsetko zalezi od momentalnej kondicie a struktury vlasov.
Karin

stylishfox

Ahoj!
Ak smiem vyjadriť svoj názor, tak Ja si myslím že prerieďovať krásnu hustú hrivu je tá najväčšia blbosť! Odpúsťa sa to ak dostaneš vši, alebo dieťa dostane vši inak ani náhodou! Každej modelke pri fotení dopísaju clip - in vlasy aby ich mali naozja husté a tebe ich tie kaderníčky zriedia??? Ja chápem že možno ti tá hriva lezie na nervy, ale neni nič krajšie ako nádherné dlhé a husté vlasky! porovnaj si Verešovú - Belohorcova..atd atd už teraz ti ich závidím :D
stylishfox.blogspot.com