Kto so mnou ide chudnúť? Potrebujem poradiť a taktiež partáčku/parťáka.

Loveme

Ahoj Petrussssa. Namiesto chlebíka na desiatu si daj sladkú mrkvu. Aký blok? Zisti si ktorú zeleninu máš rada, možeš ju konzumovať surovú alebo varenú. No osobne aj tak uprednostňujem ovocie.
Wurva, ja som tiež z ba...ak chceš napíš mi na mail. Možno sa dohodneme :DDD

Weronika456

Petrusaaaa
ešte že som z Nitry ;)
a ako čítam tam tiež končíš? ako ja ;)
matury čo? stres a podobne :)
hh ideš aj na výšku?

Weronika456

Petrusaaaa
Ahoj sossy že tak neskoro sa ozývam ale som nemala sommoc času.
Tak ja mam 165cm a 64kg no moj ciel tak -50kg.
No uvidíme ako sa to podarí
R:pohár vody niekedy zajem niečo alemoc nestíham
D: rohlik 1-2 grahamové s maslom a salama alebo nejaký syr alebo paštéta
O:to čo maminka navarí
O:fú ha tak niekedy chlebík s niečim alebo len zeleninku
V:asi len ovocie alebo zelenonu.
Viem že rano malo čo jem zeleninu aj na obed ale ako mne to chutí ale nie stale dookola. Je pravda že cez ten si dám chipsy atak viem že to nieje zdravé ale to len v tedy keď idem vonku s kamkškou a to je tak že bud ideme do cukrárne tak no ale budem sa tomu vyhybať.
Tiež necvíčím doma ale mala by som začať.
Tak dúfam že sa nam to podarí ;)
Držím palce :)
A píš častejšie že viem čo ješ :)

petrussaaa

Takže odpoveĎ na všetky vaše otázky.
Končím strednú školu momentálne a stravujem sa pre no myslím, že nás berú už ako dospelých ľudí.
A zeleninu by som veľmi rada začala jesť niečo aj jem, ale neviem na niektoré veci prekonať svoj blok a vôbec neviem žiadne recepty.
Hlavne už chcem schudnúť lebo sa cítim naozaj hrozne nikdy som nemala 60 kg.
Som zo Žiliny.

wurva

ja som z bratislavy.. Ziadnu dietu nedrzim, podla mna to nie je ani zdrave, ani trvale riesenie.. Trosku, len naozaj minimalne som zmenila jedalnicek, vyhybam sa pecivu, popripade nahradzam celozrnnym. Vyhybam sa takisto aj sladkostiam a jem viac zeleniny. Pritom sa snazim kazdy den hodinku aktivnet hybat

Mishellla

Ahoj Petrusska,

mas uz aj preferovanu dietu? To, ze jes malo zeleniny konstatujes, alebo to chces aj zmenit? Lebo napriklad pri Dukanovej diete (viac sa dozvies napriklad na -odkaz odstránený- ) je zelenina prakticky jednou z hlavnych zloziek stravy.

Rovnako aj druha popularna dieta - 90 dnova je dost o zelenine, aj ked menej ako pri Dukanovej. To si checkni napriklad tu - -odkaz odstránený-

Ono zalezi aj na tom, kolko pohybu chces do toho investovat. Rada sportujes?

Odkial si? Kedze vravis, ze obedujes v skolskej jedalni, predpokladam, ze si este na strednej? Ziadna kamoska s tebou do toho nepojde?

stylishfox

Ahoj 4 - 5 kg sa ti bude zhadzovať trošku tahšie, lebo nie su žiaden tučko ani nič podobné ale určite sa ti to podarí! Ja som zhodila 8 kg, dalšie dva dávam dolu, môžeš si pozrieť na blogu ako teraz vyzerám : stylishfox.blogspot.com. Mala som 58 kg - 156 cm a teraz mám 51 kg a chcela by som 49. Pre mňa je absolutne prvoradé zdravie! Podľa mojich skúsenosti kardiom zhodíš najviac, najlepšie, najrýchlejšie a aj najzdravšie! Plávanie, beh sú prirodzené pohyby pre telo aj ked na kondičku dajú zo začiatku zobrať! Učinkujú naozaj rýchlo no pritom si neubližuješ. Strava jedálnova myslíš škola alebo jedálen pre dospelých? to je rozdiel. Ale ak sa ti nedá inak stravovať, ostať pri svojich obedíkoch ale večeru, desiatu, olovrant a ranajky uprav podla motta : zdravá strava! Nič drastické, nezdravé uplne stačí stravovať sa zdravo, ako napríklad detičky v predškolskom veku, ludia trpiaci na cholesterol alebo všetci gréci :) a ak to chceš rýchlo, večeraj do 6, je to otrepané ale zaberá! držím palčeky všetkým babám!

stylishfox.blogspot.com

stylishfox.blogspot.com

wurva

caute baby :D odkial ste??? nemate zaujem aj nejako aktivne niekam chodit cvicit? ja som na tom priblizne rovnako ako vy.. chcela by som ale aj chodit cvicit niekam "do spolocnosti".. no sama na to nemam odvahu...
zatial cvicim sama doma, aj sa snazim lepsie stravovat... pomaly ale isto to ide dole...
tak drzim palce :-) aj vam, aj sebe :D

Petrusaaaa

ahojky Weronika456 :-) tu je Petrussa len sa mi nechcelo prihlásiť:-)

NO od zajtra začínam.
Myslela som, že by som takto niako.
Raňajky: Jogurt alebo niaky chlebík s niečím

Desiata: Ovocia, alebo chlebík

Obed: čo jedáleň dá ale budem si zaznačovať nesladké jedlá

no a Olovrant u mňa už aj večera cca o 16.00: NIaky jogurt alebo žemla tmaVá s tuniakom alebo vajíčkom

samozrejme ak bude čas a nálada tak dám niake cviky ale to pochybujem.

Najdôležitejšie je prestať sa prejedať. Môže byť? Či máš niake nápady. Najlepšie by bolo keby v tom je ešte veľa zeleniny ale ja ju moc nemám rada...čiže by som išla jesť s nechuťou a to nechcem.

Koľko vážiš? Aká si vysoká?