pristup lekara k pacientovi

Príspevok v téme: pristup lekara k pacientovi
hviezda01

..to,co som zazila dnes,dufam,ze tak skoro,alebo nikdy nezazijem....ked som sa vracala z obedovej prestavky domov,na chodniku lezala stara pani v kaluzi,ktorej pomahali okoloiduci,jeden pan isiel pre lekarku,nakolko to bolo kusok od zdravotneho strediska....namiesto toho,aby prisiel z lekarkou,tak prisiel s odkazom od nej,ze mame zavolat sanitku,lebo ona s nou aj tak nic neurobi..som neverla vlastny usiam..to je co za pristup lekara??..ona mala hned skocit,a podat jej prvu pomoc predsa...a nie,ze co ja snou,zavolajte jej sanitku...ja som bola v takom soku,ze som nechapala...

bonaD

Moja mama raz videla, ako v zdravotnom stredisku na chodbe v tmavom rohu ležal niekto na zemi a každý chodil okolo ale nikto sa nepristavil. Až moja mama, ktorá zistila, že tá žena mala epileptický záchvat. Volali k nej lekára z toho strediska kde sa to stalo, ale nikto neprišiel, lebo sú tam "len" 4 zubári,1 gynekológ a 1 praktický lekár. Neprišiel nikto. Tú ženu záchvat prešiel, posedela na schodoch a potom odišla. Ale nikto nemohol predsa vedieť, či tá žena náhodou neumiera. Tak ako sú ľahostajní lekári, tak aj ľudia, ktorí prešli okolo.

hviezda01

este teraz som z toho vytocena...mne to doslo az vonku,co mi vlastne povedala,sa teraz cudujem sama sebe,ze som jej nic nepovedala....ale to asi preto,ze som od nej neccakala taky pristup...a bola som v soku..sakra!!!