bavia sa chlapi o vzťahoch?

Príspevok v téme: bavia sa chlapi o vzťahoch?
darijana

zaujímalo by ma, či sa medzi sebou najlepší kamaráti rozprávajú o svojich vzťahoch.
jeden je môj spolužiak a dobrý kamarát, zoznámil ma s tým jeho kamarátom, s kt. sa teraz stretávam, a myslím, že to má celkom slušnú šancu na úspech :)
myslíte, že to nejako rozoberajú?
že či môžem to, čo mi kamoš hovorí, či to môžem považovať za fakt alebo len jeho dojmy..
a ešte jedna hlúpa otázka :D
od kedy asi chlapi vnímajú dievča ako svoju priateľku? len pre zaujímavosť :)

zdradca

chcalani vo vsobecnosti velmi o vztahoch nehovoria a hlavne nie o takch kde aj oni citia ze by to malo perspektivu
jasne vytahovacske reci o cicach radodajkach to je ina rec ale o solidnom vstahu nie.Aj muzi si drzia tajomstva

chlapi vzdy idu na dievca ako na priatelku a len cas ukaze ci ostanu priatelmi ci prehlbia to dalej

arman

Chlapi malokedy rozoberaju svoje vztahy a urcite nie na zaciatku. Ked uz, vacsinou sa pred sebou vystatuju, typu "teraz riesim taku caju, uvidime ci mi da"... aby posobili ako borci. Ale ti, co to nemaju za potrebu, tak vobec nekomunikuju o nejakych novych babach. Maximalne tak niekedy oznamia, ze maju novu priatelku, a potom ju aj tak vsetci v partii chcu vidiet. Vtedy sa radsej stretavaju s kamosmi, ktori maju tiez priatelky, a tak sa tam stretnu ako parik. Ked su sami, zeny vacsinou neriesia... iba ak maju problemy. Ale to malokedy, lebo vacsinou sa za tie problemy hanbia. Ked prijde rec na sexualnu stranku, tak tu aj obcas rozoberu, ale tie reci by si veru nechcela pocut, ver mi. :-) Casto tam je zase to vystatovanie sa, machrovanie, ako im skvele vyfajcila, a tak.
Rozumny muz o svojej zene mlci. Vie preco ju ma, vie naco ju ma, tak naco by o nech tliachal? Vsetko riesi vramci vztahu.
Uz aj ked sa pozries na toto forum, kolko zien zaklada temy o tych ich "svojich" a problemoch, a kolko muzov to robi. Urcite si vsimnes ten nepomer.

deniki

Úplne súhlasím s Krasomilom, ešte o sexe sa porozprávajú, ale iba vteddy, keď sú primitívi, alebo keď danú osobu nemilujú...o citoch väčšinou nerozprávajú, maximálne povedia, či im vzťah vyhovuje a či sú spokojní....konec

Krasomil

Nerozebírají. Ti primitivnější rozebírají sexuální věci, o citech se chlapi moc nebaví, spíše výjmečně a to už musí být nějaký problém. Takže se výjmečně pobaví o problémech o těch pěkných věcech a pocitech ne.

lambada

to zalezi od konkretneho chlapa. moj kolega napriklad rozobera s kolegynami cele svoje manzelstvo, je to taky dievcensky pupok, stale si musi dokazovat aky je uzasny a vsetky kolegyne mu to maju potvrdzovat. stazuje sa na zenu, keby bola iba desatina z toho co o nej hovori pravda, musela by to byt striga-netvor, pritom je to mila a prijemna osoba, ludia ju maju radi, len on potrebuje stale ofukovanie zo vsetkych stran. takych muzov je viac, nastastie mensina, ale su dokazom toho, ze aj chlapi toho nakecaju...

luciano

Chlapi sa väčšinou bavia o sexuálnej stránke vzťahu. Citovú stránku nerozoberajú, za tú sa väčšinou hanbia.

anjelik

Chlapi vnímajú dievča ako priateľku, keď je pre nich prijateľná...t.j. priateľská. A nerozprávajú sa o ženách, ktoré skutočne milujú..iba o milenkách a tých, na ktorých im veľmi nezáleží..:o) ( nemusí platiť samozrejme pre každého...) A Huhu..prečo si potom tie ženy vyberajú???