napisat?

Príspevok v téme: napisat?
Bbea

Ahojte. Nie je to nejaky problem, ale potrebovala by som poradit. Zacala som si pisat s jednym chalanom. Sme z rovnakeho mesta, ale osobne sa nepozname. Obaja mame 26 rokov. Este tak mesiac dozadu sme si pisali stale, vacsinou sa ozyval on prvy. Teda skoro vzdy. No teraz uz dva tyzdne nic. A teraz neviem, prestalo ho to bavit, alebo caka, ze sa ozvem aj ja prva. Pretoze moj nazor je taky, ze ked chce, tak sa moze ozvat aj on. Nemusi cakat na to, ze sa ozvem teraz ja. Ako je to chalani? Cakate, ze sa vam raz za cas ozve aj ona, alebo taku vec neriesite a napisete aj tak.

Honor

Však máš 26, ja som tieto veci zažívala v 17-tich a už vtedy som takéto hovadiny neriešila, či napísať ja alebo on :D. Ak máš chuť napíš, bráni ti v tom niekto?

Ale zase mne sa stalo tiež niečo také. Písali sme si kedysi dávnejšie keď som ešte nebola zadaná, aj on sa ozval a potom ako keby uťalo a nič. Keď som zbadala, že sa nemá k činu som prestala aj ja :P Načo sa niekedy pchať do priazne druhého ak nejaví záujem po čase, sú aj iní chlapi ;) a potom prišiel ten môj :)

salimka

mne sa neozvala jedna baba, co som sa s nou zoznamila na spolocnej dovolenke - ja som jej napisala prva a nic. Myslela som si, ta je ale dobre namyslena - nakoniec to bolo tak, ze bola 2 tyzdne v nemocnici

Bbea

nooo takto. ono skor ide o to, ze mam problem komunikovat s cudzimi ludmi. S kamosmi si dokazem pisat stale. No s nim je ta komunikacia zlozitejsia. Niekedy jednoducho neviem reagovat na to co napise. Preto mam mozno taky blok mu napisat prva. A je to o to horsie, ze ten chalan ma zaujal hned ako som ho prvykrat videla. Ja som totizto este vztah nikdy nemala. Nikdy som nestretla chalana s ktorym by som chcela mat vztah. Az teraz tento. Ale tak ano, mas pravdu. Riesim hovadiny :)

kafe

riešiš hovadiny. Chceš si s ním písať? Tak mu napíš TY. Nechceš sa sním baviť, nepíš. Veď on sa ti ozýval STÁLE! Ubudne z teba, keď mu napíšeš prvá?? Ach deti.. horšie jak v materskej školke toto.

Maoam

normalne napis, vsak na tom nic nie je

mozno niekoho spoznal, ak ste boli len v spoznavacej faze, mozno si pisal aj s inymi babami

alebo bol v nemocnici, alebo mal vela povinnosti a ziadny cas

moznosti je vzdy viac...

winki

A prečo by si nemohla napísať aj ty? Más 26 nie 14. Nič z teba neubudne ak mu napíšeš klasicky ako to ide? ako žiješ? (nie, že čo sa nevieš ozvať?) :D