Ako mám jesť ?

balance

Takze 5-KRAT denne. Tento trend je zastaraly a ak chce niekto odburavat tuky MUSI sa zaoberat hormonom INZULIN, ktory ma viacero navaznosti v suvisloti s jeho obsahom v krvi. Ak budete jest male caste porcie jeho produkcia je stale stimulovana a zbranuje spalovaniu tukov naopak ich podporuje ukladat. Ak budete jest 3!!! krat denne doprajete slinivke ktora ho produkuje oddych a to je inzulinu date moznost klesnut, az vtedy je spalovanie tukov stimulovane... Chudnutie a spalovanie tukov nie je o pocitani kalorii ale o schopnosti vyuzitia tela ziviny ktore prijme o bielkovinach a ich vyuzitelnej hodnote pre telo o prijmu mikrozivin, ktore su NUTNE pre organizmu sktory odburava tuky, lebo sa tym zaroven prekyseli a to sa musi eliminovat.....takze dalej radte 5x denne a dockate sa Jo Jo efektu, pretoze v takomto pripade telo sice schudne ale aj z bielkoviny....a to nikto nepotrebuje

ada1991

Cauko Katka,

urcite papaj aspn 5krat za den. Mensie mnozstva, budes sa citit sytejsia a neprijmes tolko kalorii. A hlavne vela cvic a napapaj sa hned po cviceni, aby si zahnala hlad.

Co sa tyka zlych a dobrych potravin, pozri -odkaz odstránený- je tam Dukanova a 90 dnova dieta popisana a su v nich aj konkretne potraviny, ktore su vhodne a nevhodne na konzumaciu a za akych podmienok.

Ada

stylishfox

stylishfox.blogspot.com

Kočky, určite sa Vám to podarí! Ja som schudla 8kg, pred rokom a pol, možno viac. Môžte sa pozrieť tu ako vyzerám teraz :stylishfox.blogspot.com.

Nedržte diety a všelijaké smiešne procedúry! Vy googlite si slovíčko zdravá a vyvážená strava a nájdete odpoved. Podla kg, ktoré chcete schudnúť nie ste žiadne tučné baby, takže kľud a pevná vôľa!

Nemusíte dokonca nič rátať. Čo určite výlučne a to navždy! AJ kôli zdraviu - vypražaniny, údeniny, všetky oleje okrem olivového, chipsy a podobné, fastfoody - výnimka je subway, pretože tam si nakombinujete aj celozrnú bagetku bez dresingov s kopou zeleniny a s kuracou šunkou, dresingy, tatarky atd, majonézove pochutiny a smotanové jedlá! Samozrejme ak si dáte 2x do roka segedín alebo kapusticu so smotanou, vôbec nič sa nedeje, naopak naložte si poriadne :)

Ked budte spokojné s postavu a ešte aj zdravé, budete sa cítiť skvele, pleť, vlasy, nechty ...všetko bude zdravšie :)

Určite 5x denne jesť! Ja nejem po 6 ale ak chodíte spať o 2 v noci aj o 8 niečo lahke môžte, ale odporučila by som v porcese chudnutie do 6, a ked už schudnete požadovanú vahu, tak môžte aj o tej 8.

nikita20

Ja chcem schudnut za 2 mesiace 6 kil. Myslim ze je to celkom realne no a moj plan je taky ze urcite 5x denne jest, vecerat tak 2 hodky pred spanim najneskor, kazdy den minimalne 20 minut rotoped + prechadzky + brusaky. Co sa tyka jedla tak kaloricka hodnota dokopy denne do 1200-1500 Kcal,vylucit sladkosti, mastne, vyprazane jedla a ja uz par rokov nejem maso len ryby taktiez nie vyprazane ale na olivovom oleji osmazene.