Preventivka u gynekologa - cena

Príspevok v téme: Preventivka u gynekologa - cena
Heatherka

Ahojte. Viem, ze zena ma narok raz do roka mat zadarmo preventivnu prehliadku na gynekologii. No ak vysli stery z krcka maternice zle a je potrebna kontrola o 3 mesiace, hradi to stale poistovna, alebo uz pacient ? Mam sukromneho lekara. Dakujem

PS: nepiste, ze sa mam pytat, pytala som sa, len chcem vediet, ako to je vo vseobecnosti a ci ma narok si sukromny lekar za toto vysetrenie pytat nejaku sumu.

Heatherka

cize kontrolne vysetrenia by mi mala tym padom tiez hradit poistovna, ak mi hradila aj preventivnu prehliadku. lebo inac platim za uplne vsetko,za odbery na HVP som platila,za sono stale platim, platim aj sa rozne odbery.aj pri preventivke som dokonc platila ale len nieco cez 2 eura sa sukromne sklicka ... za samotnu preventivnu uz nie.

barunka

Heatherka, keď ideš na kontrolné odbery pretože si mala pozitívny nález, už to nie je preventívna prehliadka, ale ty máš nárok aj na liečbu, kontrolu účinnosti liečby, opakované odbery alebo sledovanie v prípade nejasností alebo pozitivity nálezu.

Heatherka

opica, no moj ma zmluvu s mojou poistovnou.
blondula : no ved ano, raz do roka je preventivna zadarmo, na tej som bola, mala som tiez odbery. sono, aj sono prsnikov zadarmo. ale kedze mi vysli zle vysledky mam ist opat na odbery o 3 mesiace na cytologiu. kedze je preplacana raz rocne preventivka zaujima ma, ci je preplacana aj ked sa robi viac krat do roka z dovodu zlej cytologie, teda na ten onkoster musim ist potom este raz. uz bez sona prsnikov.

Blondula

moja lekarka je sukromna a bola som na vysetreni,odberoch,sone a aj sone prsnikov a neplatila som nic!! predtym som bola minuly rok niekedy koncom leta ...

opica

je sukromny a sukromny lekar..resp. nie je sukromny ako sukromny..niektori sukromni lekari maju zmluvy s poistovnami a nefunguju na principe biznisu, to znamena, ze neplatis nic..
su vsak aj taki sukromni, ktori maju sice zmluvy, ale za kazdy ukon si nieco pocitaju..

a potom mas takych, co nemaju zmluvu s poistovnou a vsetko mas na priamu platbu

na tuto otazku ti neda nik spravnu odpoved, pretoze to zavisi od cennika a sposobu uctovania tvojho lekara