opat s mykozou :(

Príspevok v téme: opat s mykozou :(
carrie313

ahojte, chcela by som sa spytat, ci mozem uzit tabletku Mycomax, ked som si ju dala zhruba pred 2-3 tyzdnami a mykozu mam opat (ano, nedavala som si pozor na sladke, zemiaky a pod.). Nemyslela som, ze sa to tak rychlo dokaze vratit. Kazdopadne zacinam s tou probiotickou dietou, len som chcela vediet, ci to nie je pre organizmus zle stale ho dopovat Mycomaxom. Uz teraz mam pocit, ze mam opuchnute cele rodidla a aj cele vnutro (uz pri minulom sexe, kedy som myslela, ze je vsetko v pohode som mala pocit akoby som tam vnutri mala vsetko opuchnute a partner sa musel do mna dobyjat). Prosim o vase rady, ja som uz zufala. Nespravi ten Mycomax somnou zle ak ho uzijem po 2 tyzdnoch? Dakujem za odpovede a prajem pekny den, ahojte.

krado

Nieviem dokedy ešte budú ženy ochutné naletiet na všetky tie reklamné nezmyselné "lieky" proti mykoze!! Nie je možné sa jej zbavyť pokiaľ sa nelieči celé telo od plesne nie len lokálne.
Všetky sa stále čudujú, že sa im to vracia a dávajú za vinu cukru!! jasne ze ten plesne chová, ale problém je , že tým firmám vyhovuje vaša nevedomosť a potrebujú logicky aby sa vám to vracalo , komu by to potom predávali.

petus84

na mykozu si treba aplikovat hlavne nieco ucinne, aby sa jej telo zbavilo razne a rychlo, ucinny je podla mojej skusenosti Canesten GYN, uz prvy den ma preslo to strasne svrbenie a dalej som sa citila stale lepsie, som rada, ze do leta sa s tym nebudem trapit, preto ho odporucam, da sa vybrat tableta alebo krem, krem sa da pouzit aj na vonkajsie pouzitie, co je velmi vhdone skombinovat, aby sa to kompletne preliecilo... vhodne je tiez preliecit partnera, v lekarni dostat viacere balenie, podla toho co komu vyhovuje aj aka casta aplikacia, viem vam aj ja poradit, mam to odkusane :)

kiki

prosím vás mám opakovane mykózu, asi každý druhý mesiac.. stále chodim ku gynekológovi, ale teraz vážne na to nemám čas, mám ešte k tomu menzes, počula som to s tou sódou bikarbónou, aj by som to vyskúšala ale neviem či môžem keď mám aj svoje dni, či si nejakao neuškodím... prosím napíšte mi ak máte s tým skúsenosti..budem veľmi vďačná...

krado

Zdravim, vždy ked sa vyskytuju mykozy tzn., ze plesne su v celom tele nie len tam dolu. Treba preliečit cele telo nie len cast.Na tejto neznalosti profituju farmaceuticke firmy, lebo riesia problem len lokalne co je nezmysel a vzdy sa ten problem vrati a za "pomoci" antibiotik ani nehovorim. Dobre je napr, oregano, grepostar a podobne.
krado@seznam.cz

AlexSandra

Daj si ho, ale zaroven zacni s prisnou dietou! Hoci je to dieta, da sa upravit tak, aby jedlo bolo chutne. Ja som si ho oblubila a skoro nikdy nemam chut na sladke. Vela zdaru!