Správny make-up na mastnú pleť? Poradte

Príspevok v téme: Správny make-up na mastnú pleť? Poradte
skarlet743

Ahoj mam velmi mastnú pleť používam rôzne vodičky, krémy,podkladové ázy na mastnú pleť, kúpila som si make up a púder na mastnu pleť.No Nič nepomáha....Vždy ked si dám make-up a na to púder za 5 minut sa mi to cele rozteče a vyzerám akoby ma niekto oblial vodou...Prosím poradte co by som mala používať Ďakujem

pe84

aj ja mam taku plet, najlepsie je na to tzv. kamuflaz, malo to dostat, napr. pupa, alverde maju take nieco, v dobrej drogerke ti poradia, to si tak votries do porov a bude to super vyzerat, skus...

jankaaaaaaaaa

tak ja ten pocit mam a dost silny :D preto som ho aj prestala pouzivat. hlavne ked som si ho dala rano pod makeup. plet bola uplne zmatnena

JahO_Odka

Jankaaaaaaaa, ja Effaclar K používam každý večer pred spaním cca 2 roky a je veľmi dobrý. Ale nikdy som nemala pocit, že zmatňuje.

jankaaaaaaaa

ja zas odporucam la roche posay. vichy mi nerobilo velmi nedobre. super na zmatnenie je krem la roche possay effaklar K. skus aj makeup od la roche. v lekarni ti ponuknu aj vzorky.

Inga22

Ten make-up nevyhnutne potrebuješ? Ja som tiež používala kedysi aj make-up a na to som si dávala púder. Myslím si, že veľa žien používa make-up aj keď ho nepotrebuje, len to na seba kydajú aby vyzerali, že majú bezchybnú pleť.
Ja myslím, že ten make-up môže dosť zapchávať póry a keďže sa Ti mastí pleť, asi by mala skôr dýchať. Ja používam púder Aneemarie Borlind a som spokojná. Naozaj je to lepšie keď som prestala používať make-up. Najskôr som sa cítila ako \"nahá\". Ale človek si zvykne. A tiež som mala (mám) tvz. T zónu.
Vyskúšaj, uvidíš.

amanda23

neviem ake mas financne moznosti, ale ani mne lacna kozmetika a makeupy nepomahali a za hodinu som sa sa leskla ako psie, navyse ja som mala aj necistu plet, neviem, ci je to tvoj problem.... Teraz pouzivam kozmetiku Normaderm od Vichy, je viacero druhov kremov, podla veku, dobry je aj cistiaci gel a pletova voda, skus si vypytat v lekarni vzorky, raz som si davalo pod makeup super kremik Pore Minimizer od Clinique a ten pekne zmatnila zjednotil plet, pouzivam od nich aj makeup na zmiesanu plet, ak mozes, skus nieco lepsie, vo Fann parfumerkach ti radi poradia. Vyborna je aj maska 2 x tyzdenne z mrtveho mora - bahna, pouzivaj aj cistiace zlupovacie masky, peelingy, pi vela tekutin, uzivaj vitaminy sk. B a zinok, ten je vyborny na mastnu plet, treba to podporit aj zvnutra.