epilatory

Príspevok v téme: epilatory
dada75

Ahojte,rada by som požiadala o radu,nemám žiadne skúsenosti s epilátormi a cyhstám sa si ho zakúpiť a nechcem kúpiť nejakú blbosť,tak mi prosím poraďte ktorá s ním máte nejaké skúsenosti,aký by ste mi odporúčili .. A či to bolí,po akom čase chĺpky znova narastú,či po ňom ostávajú vyrážky a červené bodky ako po holení žiletkou a podobne .. a ak máte aj nejaký konkrétny ktorý by ste mi odporúčili prosím pošlite mi tu link .. bola by som vám veĺmi vďačná ...nemám záujem o nejaký extra drahý ale azse ani nie nejaký šmejd čo nebude ani fungovať... ďakujem pekne

iotaaa:-)

ja mam taky, na ktory sa da dat taky kryt a s nim mozem ten strojcek pouzit aj na podpazusie, ale neskusala som to, kedze ma to dost boli aj na nohach. Tam to potom musi uz ako boliet..
a este taka rada, nehol sa pred tym ako mas mat svoje dni, alebo pocas nich, vtedy to boli dvojnasobne. Ked ti skoncia tvoje dni tak je idealny cas :) vela zdaru..

Yersinia

Ja som mala Phillips s masážnym nástavcom a takým tým komponentom ktorý sa mal pred masakrom dať do mrazničky aby to menej bolelo :)
Ale bolelo to neskutočne, malo by sa to vykonávať v lokálnej anestéze, ale keď som si na to konečne zvykla tak sa po 2 rokoch, tesne po tom ako mu vypršala záruka, pokazil.
Inak by to bolo super, nohy boli dlho hladké a keď aj chĺpky začali vyrastať tak akosi pomalšie a boli jemné. Takže ak máš prah bolesti posunutý takmer do necitlivosti tak odporúčam :)

winki

Kazdý epilátor splní svoj účel ja mám už 6 ročný jeden z tých najlacnejších a som spokojná. To či to bolí záleží od človeka a jeho prahu bolesti, ja som prvé dve aplikácie trpela, ale potom to už ani encítiť. Zarastanie je problém, ale treba robiť pravidelný peeling ja mam nato takú drsnú špongiu :D a samozrejme nohy po každej epilácia dezinfikovať napr vodou po holení, alebo aj pleťovoiu vodou s obsahom alkoholu. Vrelo odporúčam po pravidelnom 2 mesačnom používaní raz za týždeň stačí nohy holiť aj po 2 mesiacoh :D

iotaaa:-)

no, tak ja mam philips a uz ho takmer ani nepouzivam, vratila som sa k ziletkam. Ked som ho zacala pouzivat, bolo to super, chlpky zacali rast tak za 3-4 tyzdne a co bolo super, ze nerastli naraz, ale postupne. A nepichali ako pri holeni. Po case mi vsak chlpky zacali zarastat, najprv kde tu a potom po celych nohach :( tak som ho prestala uplne pouzivat. Mozno to skusim zas, kupim si nejaky lepsi piling ci lufu (ci ako sa to vola) a snad to bude lepsie. A ano boli to, podla mna viac ako vosk, ale v konecnom dosledku je to lacnejsie. Musis skusit, nie kazdej chlpky zacnu zarastat ;)