piatok večer

Príspevok v téme: piatok večer
Erionetka

Takže, je piatok večer a zaujimalo by ma či niekto okrem mňa sedí doma sám s ničim na práci. Doteraz som lúštila krížovky no už mi stačilo. Hľadieť zvyšok večera do monitoru mi nepríde lákave a nedávno som prišla domov takže si niesom istá či by sa mi zas chcelo kamsi von. Je tu ešte niekto kto zdieľa moju "piatkovú nudu"??? Nenapadá vás nejaký dobrý relax napríklad?? :)))

divocina1

piatok vecer je najkrajsi cas celeho mojho tyzdna :-) pridem domov z mojej roboty kde malo zarobim a mam aj na hovno kolektiv posadim sa pred zrkadlo pozriem ci som cez tyzden nepribrala nalejem si lacne vino a pripijem si sama zo sebou :-( no co uz aspon ze vy sa mate veselsie :-)

fialôčka

ja som dnes mala plan na cely den, ale nejak mi to vsetci porusili .. dokonca aj vecerny program ..ale nevadi mi to, kedze zajtra sobota a ja zas a znova do skoly ...

arman

Hoci kam ist, vecer uz do lesa asi nie, ale co ja viem obehnut nejake supermarkety, pozriet zlavy, alebo citat knihu, zacvicit si. Hocico, hocico, len nie z nudy sediet pred monitorom alebo TV. :-)
Obcas to sice robim aj ja (napr. teraz), ale... hlavne z toho nespravit zvyk nas kazdodenny. :-)

Erionetka

z vane som práve vyšla skúsim pustiť tie pesničky :D ja nejak na nete nič extra nevidím, facebook nemám a tak tu potom len sedím a sedím... Som zvyknutá na "rušné" piatky, po dlhej dobe som zostala doma a je to zvláštny pocit, nehovorím že zlý ale... zvláštny :D

PiJa

Ahojkyyy. Aj ja som ostala doma pretoze sa mi nechcelo ist von po celom tyzdni je si dobre oddychnut a chvilku len tak posiediet doma :) Poradim ti tolko ze ked sa nudim ja tak idem do vane :D Aj ked neviem aky to ma viznam pretoze ani tam nic nerobis ale tak... :D A wreck ma pravdu aj na nete sa da kopu veci robit :)

wreck

Erionetka, ja tak fungujem kazdy piatok. na nete je vzdy co robit. :)

napusti si teplu vanu a daj si do nej penu alebo morsku sol. to moze byt dobry relax po dlhom dni.