Motivácia

lost

ozaj a este jedna vec, co nas neucia

USPECH MOTIVUJE

a nie take pizzoviny ako nase ucitelky ze "no neucil si sa,dam ti 5, aby ta to motivovalo"

klobasovina ako vysita..

motivuj sa.

ak chces ist von, kup si nejake tricko, koselu, boty ... aby si mal dovod ist von (aspon o 1 viac)

ak sa chces dobre ucit, tak ser na ucivo a kup si knihu v obore co ta bavi a samovzdelavaj sa.. (ver mi ze cim viac poznania mas, tym viac budes chciet, je to navykove)

a cvik s vlastnou vahou? zacni pomalsie.. skus najst svoje limity, zabehni 3km a zmeraj si cas.. a potom ten cas znizuj.. (ale pomaly, postupne, opatrne, casu mas dost..)

urob si zo zivota "strategiu" alebo "imperium" nieco ako "tv serial" proste pracuj na vsetkom, co potrebuje pracovanie na :)

lost

Verim tomu, ze urcite by vsetci s tebou menili.

tak isto by som ja menil so zdravsim a bohatsim sportovcom :)

toto je take klise, az to je neprijemne pocuvat v takomto momente :)

vseobcne poukazovat na horsie, je zle podla mna.. to uz skor "pozri sa ako dobre sa ma ten vuyceny inzinier, alebo vytrenovany sportovec, nechces byt ako on?"

i ked tam sa zase da oponovat, ze by nebol sam sebou, no ale pointa nie je v tom, pointa je "splhat" ci uz fyzicky, alebo psychicky..

Dzony_Bravo

Vies, urcite su ludia, ktori su ci uz mentalne, alebo fyzicky postihnuti. Verim tomu, ze urcite by vsetci s tebou menili. Boli by radi, ak by mohli ist von, ak by mohli sportovat...

Skus si uvedomit ake mas stastie, ze mozes... niektori nemozu...

luciano

Prečo sa vôbec chceš zmeniť? Si taký aký si a nauč sa to jednoducho akceptovať. Ak sa ti nechce von, nemusíš. Seď doma. Ak sa ti nechce športovať, tak nešportuj. Ak sa ti nechce učiť, tak sa neuč. Motivácia musí vychádzať z tvojho vnútra. Buď autentický a nesnaž sa meniť to, čo meniť nie je možné.

angela85

a najlepsie je, ze ak mas nieco urobit a ty si na to povies, ze nechce sa mi, tak sa skus prekonat a jednoducho to sprav

angela85

najlepsie je stale nieco robit, hocico na co mas chut, len nesed doma a nenud sa, to je najhorsie, zleniviet sa da velmi rychlo a je to dost navykove, ale clovek je z toho vacsinou len depresivny, z pohybu a cinnosti je viac radosti

anjelik

Z logiky veci vyplýva, že ak máme niečo urobiť, mali by sme vedieť, čo za to môžme očakávať. :o)
Takže k tvojim snaženiam: Prečo máš ísť von? Ak myslíš nejakú zábavu s priateľmi, dôvodom je, že sa budeš zabávať s priateľmi, keďže človek je prirodzene spoločenský tvor. V prípade, že ti je lepšie samému doma,tak seď doma a nerieš. Prečo sa máš lepšie učiť?? Lepšie vedomosti vedú k lepším výsledkom, trebárs v práci, lepšie vedomosti o svete vedú k lepšiemu pochopeniu predmetnej skutočnosti. To je tvoj bonus. Prečo máš cvičiť?? Pretože to prináša dobrý pocit, keď prekonáš sám seba, budeš mať fyzicky lepšie telo, tým aj zdravšie.
Odpoveď..ak chceš veci vnútorne meniť, musíš si vnútorne,to znamená : porozmýšľať o nich, vyskladať ich a keď poznáš dôvody, prečo niečo robiť...tak tak konaj :o)