Bez kamaratov nic nedokazem

Príspevok v téme: Bez kamaratov nic nedokazem
bezkamaratow

Caute... mam dost velky problem. Nemam ziadne kamaratky. Budem mat 15 rokov a eeste pred 4,5 rokmi som nejake kamaratky mala. Nechcem tu rozoberat mojich byvalich kamaratov. Ide prosto o to, ze bez kamaratov nic nedokazem a nudim sa. Pred styrmi rokmi som si kupila sk8. este pred dvomi rokmi som chodila s ocinom sa sk8tovat na jedno ihrisko. To mi az take trapne nebolo, bola som mala. takisto je to aj s korculami. Vedela som sa dobre korculovat na inlinoch ked som mala 5-6 rokov. potom som korcule vyrastla a nejak sa tomu nevenovala. Teraz by som sa vsak chcela venovat aj koruliam aj sk8ovaniu. Nemam vsak s kym. S rodicmi je mi uz trapne chodit, nakolko o 2 mesiace budem mat 15. Sama sa bojim ist, pretoze ako som spominala, korculovat sa viem zle a bojim sa , ze keby som nahodou spadla, nemal by mi kto pomoct. A citila by som sa trapne, pretoze na to ihrisko chodievaju moji rovesnici. Kebyze mam nejake kamosky, mohla by som chodit s nimi. Tak isto aj na ten sk8. s nimi by to nebolo take trapne. Kebyze mam v mojom okoli nejaku hladku asfaltovu plochu, isla by som tam. ALe nemam.
A kedze nemam kamaratky, nudim sa. Velakrat som chcela ist von, laka ma to ale nemam s kym. Je mi trapne ist sama von. Prosim vas, dufam ze mi poradite ohladne tych korcul a skejtu. Rada by som sa to naucila, kym nieje neskoro. Dufam ze mi niekto poradi. Velmi pekne dakujem ze ste si takyto dlhy clanok precitali.

fufu

Ahoj.Mám 15 rokov a tiež ako ty nemám kamarátov.Pred pár dňami som skončila na základke a tam som mala posledné 2 roky kamarátky.No ´´kamarátky´´.Ja viem, istý čas sme si boli blízke, ale potom sa to nejako vytratilo.Jedna z nich, keď sme boli všetky 4 pokope sa rozprávala len s nimi a mňa ignorovali, vieš aké to pre mňa bolo?Domov som chodievala nahnevaná a smutná.Tie ostatné dve boli tiež podobné.Ale som vďačná za obdobie, kedy sme sa mali rady.Za celý svoj život som len cez jedny prázdniny mala s kým ísť von.Nechodím poriadne von len so psom.Všetci mi to vyčítajú.Cez letné prázdniny sedím doma, zatiaľ čo moji spolužiaci sa šantia vo vode alebo behajú vonku s kamarátmi.Aspoň vieš, že existuje človek podobní tebe.Cez to všetko sa mám dobre a dúfam, že na strednej kam teraz pôjdem si nájdem aspoň jednu kamarátku, či kamaráta.

soffa

ahoj,preco je zle ist sama???ved spoznas ludi,ktori chodia korculovat,prave ze tam spoznas novych ludi,doma zatvorena ich nespoznas.slovo da slovu a ani sa nenazdas a budes mat plno kamosov,ktory maju dokonca rovnake zaluby ako ty!raz treba zacat,skus sa prekonat,vyhovorky ako typu ze sa nevies korculovat neobstoja,ved tam nechodia len profici,ale ludia co potrebuju spevnit svalstvo,popripade sa odreagovat.tak ti prajem vela stastia...

bozedetiii

na strednej urcite ano, ale akurat to ze zacnes nedajboze fajcit, pit, niektore decka aj drogovat, predbiehat sa zo spoluziakmi v tom kto bol na kolkatich party cdz vikend a kto toho kolko vypil, priprav sa na to ze ked nebudes robit toto budes odsudena ako sucha bifloska aa uz sa toho nezbavis.

ja ti len radim - na strednej sa rozhodne neoplati bavit s tzv. populartnymi ludmi, najdi si tam, nejake mile dievcata, slusne. s nimi je ovela vacsia zabava

a mimochodom na strednej na zaciatku je 60% deciek bez kamaratov. a urobia si kamaratov zo spoluziakov

bezkamaratow

teraz pojdem od septembra na strednu, myslite ze tam si niekoho najdem? prosim poradte mi niekto, naozaj s tym nemate skusenosti??

bezkamaratow

pred dvomi rokmi som chodila na tanecnu ... tam som chodila so spoluziackami a vtedy kamaratkami.. chodila som tam necely rok a ziadnu kamaratku som nenasla. potom nas to prestalo bavit