Akne na licach podkozne

vitavi

Nika,tvrde akné pod kožou - usadeniny tuku odstrániš tak, že ich nebudeš prijímať. Vo forme hustých tuhých tukov, ktoré sú hlavne v mliečnych výrobkoch a mlieku, mäsových výrobkoch, nátierkach, ale i v tučnom pečive, koláčkoch a keksoch.

Karma2

Dobry den. Mne pomaha od akne krem modra hlina, predava sa v internet obchode. Spociatku som bola skepticka, po troch natretiach nic ale pokracovala som dalej v natierani a po zhruba 2 tyzdnoch prislo zlepsenie. Neviem ci vam to pomoze v vasom konkretnom pripade, napriek tomu skuste, mozno vam pomoze.

salonka

zmena stravy a očista- skúste si pozrieť detoxikačnú kúru (najlepšie formou čajov v kombinácii s ovocnými a zeleninovými šťavami), akné na lícach často súvisia so žalúdočnými problémami a trávením. a taktiež odporúčam používať kozmetické prípravky bez parfémov (tie zbytočne dráždia)mne pomohola kozmetika pure elements- hlavne peeling a čistiace tonikum mi pleť vyčistili ale kamarátka má dobrú skúsenosť aj s mydlom manna (mne pleť vysušovalo až príliš), treba vyskúšať a ak máte dobrú kozmetičku tak určite poradí aj tá :-)

Wendy2

V lekarni dostat vodicku Koloidne striebro. Je to dostat v 1 litrovom aj pol litrovom baleni . Je protizapalova. Vycistite si plet a stouto vodickou tamponom prechadzajte po tvari...po zaschnuti naneste krem.

Este je dobra Jarish voda ale ta koloidna je lepsia. RNG potvrdi ☺

ivanatim

Zase si robite reklamu? uz ste s tym trapni. Aj tu si ju robite: www.zdravie.sk

Pre tych co veria takymto fintam obchodnikov ako su tieto kuponyzdarma: ziadne rady tu ten clovek nedava. Len sa vas snazi nalakat nakupit cez ich web preklikom z toho linku co tam uviedol. Vsimnite si, ze ked sa prekliknete cez ten ich web na nejaky eshop, tak v prikazovom riadku vidite niekde aj slovo "campaign" alebo "affiliate"...tie kuponyzdarma dostanu peniaze za to, ze ste cez ich web presli do eshopu a nakupili v nom nieco...je to klasicky affiliate system. A robit si reklamu na affiliate takto v diskusiach je megatrapne a ubohe...nenaleťte a neklikajte im na to, davaju to uz skoro do kazdej diskusie...

Nika_15

Dobry den, pise sa tu o bio kozmetike a o cisteni akne zvnutra. Ja uz riesim akne 8 rokov. Je to stale horsie a horsie. Uz som zufala, pretoze take hrce ake sa mi robia po tvari, to uz nema obdobu. Najskor som mavala len tak, chvilu som mala, chvilu zasa nie...posledny rok ich mam stale, uz si ani nepamatam kedy som mala naozaj cistu tvar. Mam same jazvy a flaky. Samozrejme ze existuju aj vacsie problemy pleti ako mam ja ale u mna je to niekedy extrem. Nemozem sa namest lebo ked mi spuchne okolo ust je to na nevydrzanie. Kedysi som mala len v T zone ako tu uz niektori pisali, teraz uz aj na licach, ktore som mala vzdy ciste. Aspon tie ked uz brada okolie nosa a celo boli katastrofa. Skusala som domace produkty, v podobe skorocelovych, repikovych obkladov, pitie zihlavoveho caja...co sa tyka cukru za posledne obdobie som ho velm obmedzila takmer na nulu a mliecne vyrobky detto. Mala som rozne roztoky od koznych, ktore mi znicili plet a po rocnych skusenostiach uz prestavam verit ze mi vie niekto pomoct...chodim k jednej koznej, ktora sa zaobera aj alternativnou medicinou ale z mojej pleti je prekvapena aj ona...vzdy mi jej prirodne masky upokoja plet, mam aj nejake produkty od syncare a dr. Nona. Je pravda ze som u nej bola len parkrat ale nic moc sa nemeni... moje akne uz nie su prejavom puberty..urcite o nejaky vnutorny problem ale nikto mi nevie povedat o aky problem moze ist..na precistenie pecene pouzivam aj ostropestrec mariansky. Moje "akne" nie je take na vypucenie, ani masky to neotvoria a neda sa s tym nic robit...je to proste gula na cele ci brade..uz aj na licach a ja mozem len cakat...trva aj tri tyzdne kym sa zbavim jednej..ja som proti antikoncepcii a nechce, ani nejake lieky...aj ked priznam sa od zufalstva som uz parkrat chcela pristupit na tuto liecbu.. chcela by som sa vsak este poradit, pokial by niekto vedel..ako mi pomoct bola by som velmi vdacna. Pekny vecer