kde sa stala chyba? MUZI vyjadrite sa

Príspevok v téme: kde sa stala chyba? MUZI vyjadrite sa
poiqwepoiqwe

ahojte...

poznate ten pocit, ked sa na niekoho pozriete a iskry lietaju? zazila som s jednym chalanom...zazivali sme to asi od prveho dna ako sme sa videli asi tri mesiace...bolo to super, pekne, vzrusujuce...

to, ze sme boli viac, ako kamarati, nebudem rozozberat...

problem je v tom, ze jedneho dna sa vsetko bezdovodne skoncilo a momentalne sa na seba nedokazeme anilen pozriet...vyhybame sa jeden druhemu a pohlad sa nam nestretne lebo to akokeby nechceme :(

chcem, aby ten pohlad s milionami iskier sa opat vratil a aby sme sa dokazali pozriet na seba

kde sa mohla stat chyba? prestala som ho pritahovat ako zena? myslite, ze sa to da napravit? dakujem....

johnQml

na zaklade jednej tvojej skusenosti nemozem hodnotit preco ta on nechce ale ja by som ta nechcel z nasledujucich dovodov - pijes tak ze si az nepamatas, chodis na ,,big big party,,, sukromne veci vesias na net, vsetko moc do detailu rozoberas a omielas stale.
- mozno prvy moment by mi to az tak nevadilo ale pravdepodobne po 2, 3 stretnutiach by si bola skor pritazou nez radostou.
osobne by som bral skor dievca, ktore ked je smadne staci mu nealko, vie sa zabavit bez alkoholu, nepije len preto lebo to tak proste aj ostatni robia, neriesi vsetko do detailu kto co povedal, ako sa pozrel, zatvaril, kedy sa ozval, preco sa neozval, preco sa ozval az po xy dnoch, preco neodpovedal atd.

Maoam

no ja sa mu necudujem, ak ta videl opitu, tak proste mu stacilo

ja byt muz, tak tiez o teba stratim zaujem po takej situacii

wreck

chlapi nekomentuju, lebo uz boli aj dalej, a o dost, nez len pri iskierkach a motyloch, hoci ano, tie su tiez vzrusujuce na zblaznenie.

;)

fialôčka

môžem sa spýtať, koľko rokov máš?
inak chlapi ti to nekomentujú asi kvôli tomu, že je to pre nich nezaujímavá téma, resp. strata času na čosi také vôbec reagovať ... (bez urážky)

qwepoiqwepoi

oukiiii slecny...neviem preco mi to nekomentuju CHLAPI!!

jasne, ze nie som dostupna! nie som naivna chudera, co ide s prvym, kto ju zavola!!! :)

whee_ee

Možno si bola príliš dostupná, tak ho to prestalo baviť, s chlapmi treba vždy trochu taktizovať, vždy v nich nechávať malú neistotu, to platí aj naopak, viem to z vladtnej skúsenosti .... A áno, tie iskry som prežila.

fialôčka

no ale ak ťa videl opitú, nemusela si vyzerať zle, to nevravím, ale to chlapov dosť odpudzuje, veď aj mne osobne je z takých báb nevoľno... a vieš, bohužiaľ si vtedy mohla povedať "veľmi zaujímavé" veci, no ak sa ho nespýtaš, nikdy sa to nedozvieš .... a či sa to dá vrátiť naspäť, nuž každý sme iný a tým pádom my ho nepoznáme a nemôžeme usudzovať či áno alebo nie ...