PROBLÉMY V MANŽELSTVE...

Príspevok v téme: PROBLÉMY V MANŽELSTVE...
MAREKOVA...

asi ich má každý...
Ale zamilovanosť robí svoje. Bola som veľmi mladá, mala som len 17,,ked som sa rozišla so svojou láskou. Ja som bola tá, čo som ukončila náš vzťah, ktorý netrval dlho,,takých 6.mesiacov. Dodnes premýšľam,či som urobila správne. Zhruba po takých 4.mesiacoch mi prišiel do cesty on, môj terajší manžel. Po nejakej tej dobe som sa doňho zamilovala...a v 20-tich vydala. No keby som vtedy mala ten rozum, nikdy by som nespravila tú chybu, ale ako sa hovorí, ked sa človek zamiluje vidí všetko ružové..až neskôr, ked príde realita, problémy, vidí veci jasnejšie. A aký mám problém??? veľký...
Pretože on sa tak zmenil, neviem či on, skôr okolie ho zmenilo a teraz, poslednú dobu...sa ho miestami dokonca aj bojím, vlastného manžela. Začal mi dávať najavo,že on je ten, čo mi bude dávať podmienky a ja ho budem počúvať..dokonca mi to povedal. Je toto správne?? Prečo by som ho ja mala počúvať...a on si bude robiť čo chce! Dokonca mi navrhol,že ked sa mi to nepáči, tak nech sa rozvediem, ale deti si berie so sebou :(( Je to tak smutné...žee.....Najradšej by som všetkým mužom sveta nakopla do riti !!
Na druhej strane,,niekto v reáli ...ked sme sa prvý krát zoznámili,,akosi to je proste vidieť, že sympatie obojstranné,,dobre sme si rozumeli, milý, vtipný,,vzájomné provokácie, len tak....také pracovné...aby sa človek v práci nenudil..proste osoba,,sktorou sa dalo...až ked mi nenavrhol sex...hoci to bral ako vtip,,nemal to,,,...skončil premňa...(a mám pocit, že si to aj uvedomil, čo povedal)..a ked sa mýlim...aj tak nech ide ro RITI!
A další mužský...podobný tomu môjmu priateľovi v reáli,,,doňho som sa zamilovala, aj ked nemiluje on mňa,,,a dokonca sme sa ani nikdy nevideli a nepočuli. Láska cez internet,,,proste sa to dá. Osoba...ktorá mi stúpila do života a nemôžem sa od neho odtrhnúť,,ked si zapnem internet,,prvé načo myslím je on...proste nejde mi z hlavy..blablabla...nie o ňom som chcela, ale vyriešiť tú manželskú dilému...prečo by som sa ja mala podriadovať niekomu...

MAREKOVA

Kafik--- nevedela by som si predstaviť život bez detí, oni sú tiež namňa dosť silno naviazaní,,asi by som nikdy nesúhlasila s rozvodom, len kvôli deťom. A žiadne romániky s nikým neriešim...všetko má svoje hranice, odtial, potial...

Loveme--- netvrdím celkom,že všetci muži sú idiotmi,,česť malej výnimke..len som chcela naznačiť, že poslednú dobu sa mi pletú do cesty asi iba tí idioti!

šulo---nepochopil si

lili09--umňa slovo rozvod neprichádza do úvahy..lebo by ma to totálne položilo,,nemám dosť síl na také niečo.

lili09

ahoj marekova,ja ti poradim,rozved sa a ked sa ti vyhraza detmi tak sa neboj,sud to rozhodne a aj tak nic nestratis on bude mat viac starosti neboj sa a deti ti same pridu alebo aj on sam ti zavola. trosku rozmyslaj si zena nie? on ti riadi zivot? nechapem ta ,ved zivot mas len jeden tak si ho nenechaj pokazit kvoli manzelovi. kasli na neho,ved tolko chlapov existuje a nemusis sa hned vydavat znova.

Loveme

Pani MAREKOVA... prišli ste sa sem vynadávať na mužov alebo čo?
Nie nie je správne sa nad iných vyvyšovať a inteligentný človek to nerobí, vy to doma tiež nemusíte trpieť, ale ak vám robí dobre sa takto verejne porozprávať nech sa páči, snád to pomôže vašej psychike.

kafe

Marekova, robíš chybu, že mlčíš. Muži nie sú tí, čo sa majú uvedomiť, ty si tá, ktorá robí chybu - tichučko trpíš manželovo hlúpe správanie.
Keby si manžel zobral deti po rozvode, vedela by si si predstaviť stretávať sa s nimi cez víkendy, prípadne dohodnúť sa na striedavej starostlivosti?
Ty od problému v manželstve unikáš do románikov s chlapmi, ale to tvoju situáciu nezlepší. Ani nevyrieši. Chceš zostať v manželstve? Ak nie, začni sa pripravovať na rozvod. Pre deti to vôbec nemusí byť tragédia, ak sa o ne postará otec. Veď je to ich otec, nie nejaká obluda. Ak chceš zostať vydatá, skús manželskú poradňu (kľudne choď aj sama), povedz manželovi, čo sa ti nepáči na jeho podmienkach ale nebuď ticho a nestrkaj hlavu do piesku! Rieš problém, ktorý ti vadí a vzťahy s chlapmi odlož na neskôr.

anjelik

Sila pramení z poznania a pochopenia. A to ide ruka v ruke s toleranciou. Ale tá tolerancia musí byť skutočná a nie vynútená. To znamená nedržíš hubu preto, že musíš, ale preto, že dobre vieš, že hovoriť nemá význam. Nie je totiž koho osloviť. Keď sa s týmto zmieriš, ušetríš si kopec energie a síl. :o) Prestaneš totiž túžiť po tom, aby tebe ľudia rozumeli, pretože si pochopila ty ich. Že sú iba takí, akí dokážu byť. Ani lepší ani horší...proste iba takí.;o)