Baby vztah

jahodka123

malickaaaaa - stačí si nájsť nejaké záluby. Vybehni sem tam s babami na kávu, aby ste neboli stále spolu alebo na aerobic/korčule. Vybehnite do kina, do sauny/výrivky.. Vždy sa dá niečo podniknúť.

jahodka123

úprimnosť, tolerancia a v posteli by to malo tiež fungovať, lebo keď to nefunguje tam, tak potom nikde...

M 25

dobra vila, pre mna je ten sex dôležitý :D lebo ak to nefunguje tam, ťažko to potom bude fungovať aj inde ... :))
ale to je len môj názor a skúsenosti :))

dobra vila

"ak vam to chlap poskytne zacne vas nudit?"

Nerozumiem, co si s tym chcela povedat (?). Ak ti chlap poskytne "sex?" (on ti ho poskytne?! nie ty jemu?! :D ), zacne ta nudit? cooo? si to velmi dokomolila.

Ale tak vo vztahu je pre mna dolezita laska-aby si citila, ze ten druhy ta ma rad, pochopenie-ak nie je vo vztahu, nemoze byt ani funkcny, kazdy z nas (vseobecne ludi) je iny a musime mat vzajomne porozumenie v hocijakom smere, najma v spoluziti, dovera-bez nej to tiez nejde, kde nie je dovera, su skriepky, prehnana ziarlivost...je fajn mat oci na stopkach, ale s mierou :), mozno obetavost-niecoho sa zriect a podobne. A samozrejme, ziadny povalac, co si iba gule doma skrabka. Treba mat nejake ciele, ambicie, pracovitost, nie niekoho zivit. Ale tazke je dosiahnut vsetky tieto idealy, preto asi ziadny vztah nie je 100%, najma, ked su rozlicne povahy, nazory, ci co i len obycajne zaluby.
Co sa sexu tyka, ja osobne by som na to vztah nestavala...Naco mi je chlap, co ma dobre opicha, uspokoji, a v spominanych smeroch 0 bodov? Najlepsie je to sklbit :D. Ale radsej by som uprednostila vyrovnavy vztah, ako cisto zalozeny na sexe, prdsa!

malickaaaaa

a ako riesite stereotyp??

Vecer prideme domov, dame veceru, kukneme telku, potom sex a odchrapeme... a to iste mame kazdy den lebo ani nic ine sa robit neda...
co robite vy pocas tyzdna???

Honor

Aby mi veril, aby okrem slov boli aj skutky a svoju náklonnosť mi prejavoval, aby ma dokázal vypočuť, podporiť, samozrejme nech to funguje aj v sexe a aby bol milý a nekričal po žene - proste žiaden neurotik.

To však platí u oboch pohlaví ;)