cysta na vaječníku - onkomarkery

petul

Ja mam cysty na vajecniku uz cca 4 rok aj ked su vodove(tj. pri ovulacii mi prasknu a voda sa vstrebe) pravidelne chodim na kontroly, sono a odber krvi na markery...je to hlavne preto aby sa zistilo, ci cysta nezacina bujniet...je to predsa nieco co zacalo rast samo od seba tak to treba kontrolovat...takze ziadny strach.Ja som na cysty nikdy nedostala injekcie...ja mam jednu dost bolestivu, ktora narastie, zmizne, narastie a zmizne a stale dookola...tak som zacala brat HAK dooost to pomohlo...aj ked HAK nie je stastne riesenie,ale jedine to mi ulavilo od bolesti a to som uz aj bola na laparoskopii a ani to nepomohlo.

RNG

Niektore cysty , ako aj spomenute, su hormonalne zavisle, vtedy je dobre brat DIM a I3C, aby sa znizila moznost ich zvrhnutia na bujnejuce.
Zaroven tieto vytazky z kapustovin pomozu regeneracii poskodenych tkaniv, cim predidu ich moznej zmene na rakovinne.
Ale samotne cysty mozu rozpustit len enzymy brane na prazdny zaludok a to dost velke davky.
Jod , dop[lnok, pri tom pomaha,lebo sa podiela na tvorbe roznych hormonov a cistiacich enzymov v tele.
Branie vitaminov sice telo posilni, ale to je spoliehanie sa len na nase vlastne telesne enzymy pri rozpustani roznych utvarov v tele.

sob rudolf

Vyšetrovanie onkomarkerov pri cyste vaječníka patrí medzi rutinnú diferenciálnu diagnostiku, žiadny strach. A určite poteší aj teba, ak budú negatívne výsledky:). Najmä sa neboj dopredu:)).

krado

To neviem, ale kyslina listova podporuje rast buniek a to vsetkych i tych zhubných, vyborný je skor a to i prventivne a su s nim uspechy INOSTOL HEXA.