Posrala som si metabolizmus

mili62

možno ješ veľa chleba a \"kysneš\", alebo nesprávne kombinácie jedál, alebo sa naješ až večer, keď už žalúdok oddychuje

majkyyy111

to je jeden velky stary mytus ze clovek potrebuje "teple jedlo".. clovek potrebuje mineraly, vitaminy, vlakniny, atd, ale teplota potravy v ktorych su obsiahnute je uplne nepodstatna:)
ak zacinas priberat, tak si skor spomen, ci casto nejedavas pred spanim kedy sa energia nespotrebovava ale uklada do zasob, alebo ci jednoducho nemas vyssi prijem energie ako vydaj (nehybes sa)

Pampusik34

Mne so zmenou stravovacich navykov pomohli vo Svete zdravia. Uz som bola zufala a mala som pocit, ze na mna nic nefunguje, tak som sa rozhodla najat vyzivoveho specialistu. Na zaklade osobnej diagnostiky mi navrhol jedalnicek na mieru, neustale ma motivuje, konzultuje so mnou vsetky otazky a sebadisciplinou sa priblizujem k vysnivanej postave :) a pritom nehladujem, nedrzim ziadnu dietu, len sa zdravo stravujem a jem potraviny, ktore su pre moj organizmus vhodne.

vyziva

Dobrý deň, bolo by vhodné opísať Vašu situáciu podrobnejšie, analyzovať Vaše stravovacie a pohybové návyky komplexne. Utvoriť odpoveď na základe takejto informácie nemá zmysel. Narušenie metabolizmu môže byť ovplyvnené rôzne.

Jokolokjhk

..urcite to nie je preto,telu je jedno,ci jes nieco, co ma normalnu teplotu, alebo nieco teple,pretoze ked aj jes nieco teple, tak kym sa Ti to dostane do zaludka, vychladne to na rovnaku teplotu, aku by malo nejake "studene" jedlo..takze je to uplne jedno

Vemeno

Jedz teple obedy a schudnes. Teple polievky, teple maso, teplu ryzu, teple salaty. Teple buchty, teple palacinky. Vsetko teple az horuce.

Maros75

Utcite to nie je dovod.
Ak sa napchavas hamburgermi a pod. Nediv sa. A nehovoriac o pohybe......ten je najdolezitejsi.