Odosielanie fyzických pohladníc cez internet

saintbear

majkyy111, tak ako si napísal. Ty si vyberieš pohľadnicu na internete, vypíšeš obsah, adresáta, odosielateľa a zaplatíš napr. SMSkou a tú adresu by už reálne poštou odoslal prevádzkovateľ tej služby.
Asi by sa to využilo najmä pri tuzemských príležitostiach, meniny, narodky, sviatky.. lebo ak si v zahraničí a odosielaš pohľadnicu zo svk, stráca to už voje čaro ako si napísal :)

PS: Vďaka za názory všetkým.

majkyy111

a ak je to len nejaka cisto elektronicka pohladnica tak to uz by som skor poslal obycajny mail ked tak s fotkou a hotovo

majkyy111

akoze ja ak by som to chcel vyuzit a poslat nejaku pohladnicu, tak by som prisiel na tu stranku, vybral si nejaku pohladnicu, napisal text, adresata, odosielatela a ten portal a tam nejaky clovek vybere nejaku fyzicku realnu pohladnicu podla toho co som vybral, vyplni ju a normalne odosle postou?
mozno by som to vyuzil keby som nahodou este komusi posielal pohladnicu napriklad na narodeniny alebo meniny... pohladnice ale uz ani vlastne moc neposielam mozno skor v pripade ze by som bol kdesi na dovolenke.. len to uz by som skor chcel vybrat nejaku miestnu autenticku pohladnicu s miestnou znamkou a aby tam boli aj tie postove razitka a tak ze to proste preslo riadnu vzdialenost k adresatovi a ze je to pre neho aj tak trochu fyzicke spojenie az k tej destinacii cez tu pohladnicu:)

ambrozia

Rada posielam elektronické pohľadnice a zasa aj ja sa poteším, keď mi ju niekto pošle. Je to úplne normálne, takéto posielanie.Je veľa krásnych pohľadníc, tak prečo niekoho nepotešiť.

lost

nieco ako kvety cez net ? pizza cez net ?
no neviem, ale podla mna sa
VZDY
najde dostatocne lenivy clovek, ktory by tu sluzbu vyuzil, uz len z dovodu, ze je to cool a je to novinka :)
I ked pohladnice su dost "osobna" zalezidost, tj. je idealne ked to clovek odosle sam a vlastnorucne..
Takze tazko povedat..