Vši, hnidy

Príspevok v téme: Vši, hnidy
zavšivatená

Zdravím,rada by som sa dozvedela vaše rady ohľadom kynoženia tých malých svíň. Mám ich už s menšími prestávkami asi dva roky a nie a nie sa ich zbaviť. Hlavne by ma zaujímalo čo sa hníd týka, lebo tie len tak nevypadnú ako vša. Počula som, že vraj je nato dobrá alpa, tak neviem teraz. Má s tým niekto skúsenosti? Ďakujem za všetky rady, už som fakt zúfala a do leta by som sa ich chcela zbaviť, pretože nechcem nakaziť rodinu, keď k ním pojdem :(

samponnavsi

mali sme vsi pred mesiacom, v strede leta, nechapala som, mala chodi do skolky aj cez leto lebo to tam ma rada a sama sa pytala, nuz isli sme do lekarne kupili sme liquido duo forte a doma umyvali, nechali ju par dni doma a bolo po probleme

3nttt

ale no vysavac.ukludni sa.ja by som sa tiez neostrihala dohola.a ona tie vsi nepestuje,snazi sa ich uz 2 roky zlikvidovat.skor by som asi riesila preco sa stale objavuju.

vysavac

mne sa zda divnejsie pestovat si na hlave DVA ROKY prenosne parazity cicajuce krv,
ako chodit s holou hlavou.
cisty humus, ze DVA ROKY, ktovie, kolki to uz od teba schytali.
Urcite pouzivas verejnu dopravu-nechas vsi na opierke, skusas v obchode tricko ci sveter-nechas vsi na nich, no jednoducho FUJ, HANBA TI!

zavšivatená

vysavac, neviem, či si chlap či žena, ale bolo by to trochu divné, keď mám dlhé, husté vlasy a zničohonič úplne vyholená. A vďaka, pomohlo mi to.