kvalitný mejkap

Príspevok v téme: kvalitný mejkap
Nada

Ahojte, viem, že táto otázka sa tu dáva dosť často, ale predsa by som sa rada opýtala, ktorý make up je najlepší =) Potrebovala by som nejaký zmatňujúci a hlavne krycí =) Pomohlo by aj to, ktoré si radšej nekupovať =) Ak by to šlo, tak by som rada vedel aj jeho cenu (toho kvalitného) + nejaký dobrý púder, ktorý vyzerá hlavne prirodzene, keďže doteraz som na taký nenatrafila =) Ďakujem =)

kathrin

Ja by som tiež potrebovala nejaký krycí make-up, ale nechcem ťažký make-up, takže som sa musela rozhodnúť. A rozhodla som sa pre penové make-upy, ktoré sú na leto najlepšie a aj celkovo sú najlepšie, lebo pleť veľmi nezaťažujú. Tak teraz mám Maybelline New York - Dream Nude Airfoam. Kryje málo, ale je to úplne pena, ľahučký takže cez leto v pohode. Keď si dáš pod neho dobrý korektor, tak no...:D Problémy s pleťou až tak veľmi nevidno. Stojí tuším 9 eur. Ako nie je to úplne najlepší make-up pre pleť s nedokonalosťami, aké mám ja, ale je ľahký, tak preto ho mám :). A púder používam Rimmel Stay Matte, okolo 4-5 eur dobrý celkom je. A niekedy použijem aj Sun Club od Essence. Je to bronzér, ale fajnový je :).

amm

Moj oblubeny je max factor xperience asi 14 eur je jeho cena naozaj kvalitny a zakryje aj akne a vyzeras ako by si mala uplne cistu plet k tomu puder od rimmel stay matte asi 5 euro tato kombinacia mi asi najviac vyhovuje aj ked ten make up je dost drahy ale stoji za to :-) naozaj po nom vyzeras ako by si nic nemala len si treba vybrat spravny odtien ja pouzivam najbledsi

didi1023

Tak mne supinky vobec nerobi a pouzivam po neho krem na zmiesanu plet a myslem ze je urceny aj na problematicku plet kedze ja mam taku a mne robi velmi dobre :)

didi1023

Ahooj tak ja mam velmi dobre skusenosti s vichy dermablend stoji okolo 18 eur super kryje kedže ja mam aj akne a vydrzi dost dlho fakt som asi lepsi nemala. Este som mala la roche druhy odtieň a vobec som nebola spokojna síce kryl ale po dvoch trcoh hodinach som sa strasne leskla.

brazilcanka

ja momentalne pouzivam la roche toleriane teint najbledsi odtien. je taky hustejsi a velmi dobre kryje,stal okolo 20 eur ale ja mam suchu plet takze mi robi strasne supinky. mala som vichy aera teint a este jeden, ale nekryli a nebola som s nimi moc spokojna. planujem si kupit z aa kozmetika makeup slonova kost na suchu plet. zevraj su dobre a stoja nejak 7 eur.
moja sestra pouziva vichy v tube, nie s pumpickou a nevie si ho vynachvalit, je nim ocarena :) ale ja uz take drahe nechcem.
jedine co este skusim je od avene mozajkovy puder bledy, ten ma laka, lebo dobry puder som zatial neobjavila pre moju plet.

nicolette

Ja mám momentálne ASTOR Anti Stress & Lift, som s ním spokojná, podľa mňa kryje dobre a pokiaľ sa nanáša primerané množstvo, tak nevytvára ani efekt masky, ja osobne si dávam ešte krém ako základ. No je to individuálne, každému sadne niečo iné, tak ťažko objektívne povedať, ktorý je ten naj :)

lochness

heh to zase nie :) ja mam ten najsvetlejsi odtien, maju zopar tmavsich, poskusaj, najlepsie niekde na tvari a na dennom svetle, ale ten makeup mi pride taky ze sa prisposobi, nerobi masku takze nie je problem ho rozotriet pekne, ma taku akuratnu konzistenciu...