Problém s menštruáciou

K1719

I ja som mala roky problémy s menštruačnými bolesťami. Cez tie dni mi bolo hrozne. Ale našla som riešenie: SUNRICE od firmy Kyani! Obsahuje divokú aljašskú čučoriedku a ďalších 10 super ovocí ako sú: hrozno, červená brusnica, granátové jablko, aloe vera, noni, malina, goji, hroznové jadierka/ šupka a včelie obnôžky. Jediné balenie na deň zabezpečí dennú dávku a odporúčané množstvo vitamínov a minerálnych prvkov vo vašom tele. Zmenilo mi to život. Som aktívnejšia, aj cez tie dni môžem kľukne pracovať i študovať. Kamarátky a známe to taktiež používajú, a sú nesmierne spokojné. Okrem toho pomôže pri problémoch trávenia, alergii, astme, nespavosti, pri cukrovke. Je veľkou pomocou i pri zvýšenom krvnom tlaku a cholesterolu. Posilňuje imunitu a zrak!

fero11111

moze skus solarko vajecniky sa zvyknu prehriat a zobudia sa ... stres je velka vec a hlavne na vase zenske veci a speci na kramy jednej pridu a spustia brutal silnu menstruaciu inej zas nepridu vobec ale co mam zvyk tak skor ze neprisla menstruacia ked zena mala stres ... prisla sice ale hodne hodne neskor

Beky282

A nemôže sa stať že teraz jak začnú prázdniny že zo mňa proste opadne všetok stres a starosti a dostanem to? :D (ale to by som nechcela pretože idem za chvílu na dovolenku)

Beky282

A ktorý z tých doplnkov je najúčinnejší? a za kolko by to malo účinkovať? (kolko to musím užívať) :D

Carie

Pokial nie si anorekticka a nehladujes tak by to malo byt ok, v tvojom veku. Ja som prve kramy dostala v 13-tich a prvy rok som ich mala kazde 3 mesiace. Ale pre istotu si skoc za doktorom ci v tom nahodou nie je nieco vaznejsie, istoty nikdy nie je dost.

RNG

Naprava menstruacneho cyklu sa da dosiahnut prirodzene doplnkami ako najma yam,senovka grecka, ale aj ine, ako pupalkovy olej, damiana, black cohosh, Dong Quai(adaptogen, velmi dobry pre zeny), a samozrejme aj alchemilkou, len zatial neposnam z nej koncentrovane vyrobky, a len caj je dost slaby na klinicku ucinnost, takze sa ju tu trochu zdraham odporucat ako ucinny prostriedok.