Prilis citlivy zalud

Príspevok v téme: Prilis citlivy zalud
bongo

Dobry den, mam na vaz takovy dotaz. Mam prilis citlivy zalud, asi pred dvema lety jsem byl na obrizce a byla me udelana celkova obrizka. Vsechno vypadalo ze dopadlo v poradku a asi pul roku na to jsem mel s pritelkyni pohlavni styk, ale vubec to neslo dost to uvnitr pochvy bolelo a ztracel jsem u toho i ztoporeni,potom jsme to zkusily jeste nekolikrat,ale stejny vysledek. Sel jsem teda znovu za doktorem a ten me rekl ze je to precitively a ze ho mam nosit volne v kalhotach. To jsem udelal ale vice mene zadna zmena az do dneska dokonce jsem si koupil i umelou vaginu s lubrikacnim gelem abych si to vyzkousel jestli bolest ustoupila a prakticky zadna zmena az do dnes . Pritom na zaludu nemam zadne viditelne znamky onemocneni(rudnuti,pupinky,deformacce atd.) vypada jako kazdy druhy uplne normalne. Dneska je to tak ze za normalni situace me zalud vubec neboli ani zadne problemy s tim ani nevnimam, ale sex je prakticky nemozny pri castejsim prejeti zaludu to proste boli.

joj

Je to tym ze ho zrejme zakrivas bezny den. musi byt volny aby si zvikol na okolie. okkrem toho u 11 percent muzou nikdy citlivost neprejde. ale da sa to. Kazdy den ho mačaj v repiku koli regeneracii kožky na žaludu. pomoze to velmi. tak isto ti asi nikto neporadil ze mas masturbovat kazdy jeden den. aj ked nie dokonca ale treba ho obhanat. po case sa vyvinie kozka na zaludu a potom to bude ok. nech sa ti dary s pozdravom J.K

bongo

Jo ono se to na ty stranky nakonec dostalo, no bolelo to dost asi by se to dalo nazvat ostrou bolesti. V misionarske poloze jse to da dokoncit ale to jsem behem souloze musel asi dvakrat zastavit a to jeste musim prirazet pomalu, pri divocejsim sexu je to otazka tak 30 sekund potom jse neda dal pokracovat.

pičus

ty vado jak to bolelo ostro alebo to bolo take iba au boli po chvilke...... neboli boli....neboli.....boli ......neboli..... a..t..d..????????????????