ako to zistím?prosím potrebujem pomoc

Príspevok v téme: ako to zistím?prosím potrebujem pomoc
mizabell

Viem,že je to téma vzťahy,no ja potrebujem vyriešiť niečo čo je ešte pred vzťahom.Spoznala som jedného chalana,je rozumný a dá sa s ním o barzčom pokecať a tak.Ja nemám vela priatelov,tak som bola rada že možem nejakého nového mať.On do budúcna nechce len priatelstvo.Povedala som,že chcem čas a aby na mňa netlačil.On je úžasný a so všetkým suhlasil,povedal že sa budeme lepšie spoznávať a tak.On sa snaží,je ku mne milý,ale já mam takú chladnu a odmietavu povahu,kvoli čomu sa asi každý den pohádame.Ja neviem či chcem niečo viac.Ja som ešte nebola zamilovaná,preto neviem kedy to fakt cítim.Ja len viem že mi neni lahostajný a nechcem o neho prísť,lebo dneska vonku sme sa pohádali zasa kvoli tomu a on povedal že už to vzdal,že na to kašle.On nechápe moju povahu,že som chladná,odmietavá a nedoverčivá z toho dovodu že nechcem aby mi niekto ublížil.

ellyy

ja nerozumiem ako sa mozete kazdy den hadat, ked spolu nechodite? Co on chce od teba bozky, dotyky alebo nerozumiem? Ked pises, ze si chladna, odmietava a nedoverciva...

alexis swan

mizabell, aj ku kamaratom si odmietava a chladna? ak si ho vazis ako priatela tak sa musis trochu otvorit a doverovat. zivot je o risku a o sklamaniach, mozno to vyjde a mozno nie. aj sklamanie patri k zivotu, ucime sa z toho.
ved sa len spoznavate a ste priatelia :) daj tomu cas a bud sama sebou, normalna...
vidis on sa hneva lebo ta chce viacej spoznat, ale stale naraza len na tvoj chladny mur...

Sejla

Je to idiot, kašli na neho.... ničím mu nie si zaviazaná, keďže ešte frajeri nie ste. Tak nechápem, čo si nárokuje.

zuvinka

A ešte mi nedá nenapísať, že keď teda píšeš, že je úplne úžasný a cítiš, že ti je s ním dobre, tak nie je dôvod, aby si bola stále chladná - lebo je pravda, že nemôžeš od neho očakávať, že bude donekonečna trpezlivý (aj keď neviem teda, ako dlho to už trvá medzi vami). Samozrejme netreba si nikam náhliť, ale na druhej strane netreba ísť do každého vzťahu s tým, že aj tak ti bude raz ublížené.. môže to tak byť, ale aj nemusí. Treba si užívať tie pekné začiatky spoznávania sa :)

zuvinka

Ešte nie ste ani spolu a už sa každý deň hádate. Zjavne mu teda tvoja povaha nevyhovuje, tak je asi zbytočné sa púšťať do vzťahu. Ale ty vieš najlepšie, možno nejaké kompromisy by pomohli, aby boli obe strany spokojné :)

Laci558

Ty nechces aby ti niekto ublizil. Mozno ze ty si ublizila jemu. Hmm ktovie ako vplyva chlad slovenskych zien na globalne oteplovanie... :D