Keď suložíme strašne plynuje!/slovensky prdí/

Príspevok v téme: Keď suložíme strašne plynuje!/slovensky prdí/
SStefan

Neviem či je to normálne,ale keď sa bozkávame,tak je všetko vporiadku,ale ako do nej zasuniem penis tak strašne prdí,je mi to trapné,lebo často sa i zlaknem a odrádza ma to a dokonca mi skonči erekcia. K lekarovi nechce isť,čo s tym..je pekná,ale prdí v každej polohe i keď sexujeme na lačno i po jedle...je to neprijemné...pochopil som až teraz,čo to malo znamenať,keď sa ma pýtal jej byvalý prieteľ...či je všetko v poriadku?

lížpičinský

včera som ju robil orálne a cítil som,že z celej sily ma zatiahnutý zvierač na riťke,no i tak si uprdla....

He he, jeba rovno do xichtu!!!

Sofffika

Mrška,

nerob si z toho srandu,lekár mi povedal,že sú ženy,ktoré pri vzrušení kychaju,alebo stupne ich citlivosť na dotyk 1000x-šteklenie,alebo zkrčovateju a stiahnu vaginu...tak že aby si to pochopila,je to určite nešťastie človeka...asi sa to Teba netýka,no môže sa to stať i po pôrode,havárii,šoku a pod.,strese...aby sa Ti to neprihodilo. Neverím na to,no mali sme kolegu,ktorý sa drzo vysmieval postihnutým ľuďom a teraz je sám ..."postihnutý!"

Mrška S

AdamKrt - dakujem za krasne rano, na tvojich komentoch som doslova zavyjala od smiechu...aj ked teda tato tema smiesna nie je...

chorecrievko

no boooze. najprv na krv, vylucit vsetky mozne potravinove alergie a intolerancie (to pred jedlom, po jedle ak sa jedna o intoleranciu je uplne jedno. telo je zasvinene latkami, kt.nevie spracovat, vylucit normalnym sposobom).
toto hravo vybavite aj u obvodaka, mozno ju posle na gastro a to nech sa vobec nehanbi, ten clovek nic ine nerobi cele dni, len strka ludom hadice do riti :).
no, ale ak to je fakt len pocas toho sexu, tak neviem, tam tie crievka su blizko tych zenskych veci a ked jej tam barzco robis.. mozno je tam nejaky fyzicky problem. ale zas, ak chodi na gyndu, prisli by na to uz davno..
neviem, ale drzim palce, vyrieste to spolu!