partnerove deti

Príspevok v téme: partnerove deti
smoliarka

mam 9 mesacnu znamost,ja mam 2 deti a priatel ma3, vsetko bolo ok az kym priatelova dcera1 2 roč nepovedala otcovi ze mu vadim a nenavidima,neznasa atd??z nicoho nic! aby sa so mnou rozisiel inak odime mame ktora zije ako bezdomovkina,on jej povedal ze ma lubi a bude sa nadalej so mnou stretavat a hotovo,ale ona ho ovtedy vydiera a robi vsetko napriek,ale ich vlastna matka ich opustila a usla s frajerom prec a natrepali jej do hlavy o mne vseliake somariny co vobec neni pravda a ona tomu vsetkemu veri,je strasne oplivnitelna a na 12 rokov hrozne drza a papulnata a niči nam pekny vztah a to chceme ist aj na dovolenku k moru,ale ze ked ja pojdem tak ona nejde nikam?? je to hrozne niečo neviem čo uz mam robit som stoho velmi zufala

Honor

Ja nemám deti, takže možno sa mi ľahko píše, ale za tie roky, čo mám malú sestru som stihla spozorovať ako sa zvyknu decká správať a ako reaguje napríklad moja mamina s mojim otčimom. Ono sa čudujem tvojmu partnerovi, že ako otec jej rázne nepovedal, že moja zlatá ideme sa porozprávať..je to naozaj veľmi drzé, ak odvrkne autorite, že ona nemá o čom. Ja by som si to nemohla dovoliť ani teraz pred svojimi rodičmi a to mám 20. Proste ty nespravíš nič, máš aj svoje deti, ty usmerňuj hlavne tie..na tie zvyšné tri je tvoj partner a ich matka. Ak sa jej nepáči a vadíš jej, dajte jej na výber, nech ostane so svojou mamou doma alebo nech ide, ale nech sa naučí rešpektovať

smoliarka

len to je na tom najhoršie,že ona vlastnemu otcovi povie,nemam stebou o čom debatovat,uz sme si chceli aj tak vsetci traja spolu posediet a pokecat ale ona ani pocut? za tych 9 mesiacov sme chodili kazdy vikend spolu na kupaliska,lyžovačku a vseliake vylety vsetko bolo super,len z nicoho nič sa karta obratila,co ani ja ani moj partner nechape? verime ze je v puberte ale to spravanie od nej ku nam je nemyslitelne? ja ju mam rada taku aka je len ta nevsimavost voci nej to sa jednoducho neda ,je to hrozne zle ked sme spolu a mi nekomunikujeme?ona jednoducho žiarli aj nato že mi sa spolu lubime stiskame boskavame a u jej mami to tak nieje ? deti si spolu dobre vychadzaju a moje maju priatela velmi rad viac si ho vazia a lubia ako jeho vlastne co aj on sam povedal? aj tento viokend sme mali ist na vylet,ale ona povedala ze nejde nikam ,tak podla mojho rozumu mohol priatel spravit to,ze mal ju nechat doma a mal prist len s dvoma detmi a mohli sme ist prec a hotovo,a ona by potom zbadala ze ci bude alebo nie chodit snami!!

kafe

smoliarka, ako vám ničí pekný vzťah? Ty si si NEvšimla, ako reagoval tvoj priateľ? Úplne ukážkovo, má u mňa veľké plus.
Ona vám predsa nezasahuje do vzťahu, len sa vyjadrila k tvojej osobe - vadíš jej. Prosím ťa, všimni si jej vek. Deculo ide do puberty a vtedy deckám vadí všetko i vlastný rodičia, brat.. asi budeš nejaký čas fungovať ako jej hromozvod. Čím viac sa budeš snažiť zmeniť to, súperiť s ňou o priazeň partnera, bude to horšie. Rešpektuj ju ako dcéru svojho partnera, ona z toho vyrastie. Nemá ťa rada a nebude ťa mať rada aj keby si sa na hlavu postavila. Nerieš to (ako už bolo spomenuté, to je výhradne v rukách jej otca) a nauč sa povzniesť sa nad to (ignorovať) a MAŤ JU RADA aj napriek tomu.
Tiež si uvedom, že pre deti je nový partner ich rodiča aspoň v polovice prípadov neprijateľný (vadí im). Proste ste si nemohli "sadnúť" všetci siedmi. Rovnako ako tvoje deti nemusia mať rady jeho deti a podobne..
A ešte.. myslím si, že je naozaj lepšie, aby kočka na tú dovolenku s vami nešla. Môže zostať u starkých alebo u mami? Oduté drzé decko by vám všetkým dovolenku kazilo na každom kroku a ak sa sama vzdáva možnosti ísť s vami, prečo by ste jej nemohli vyhovieť? Kľudne nech nejde.

Honor

Ešte by som dodala, že moja teraz už takmer 8 ročná sestra tiež takto rada si vymyšla na mňa. A žaluje. Máme sa radi, ale je to také typické detské správanie, ktoré v žiadnom prípade ma nemôže rozhodiť :D. Však ty si tá staršia, inteligentnejšia, tá jeho dcéra len využíva tvoju slabosť a má ťa v hrsti :P. Moja sestra keď vidí že ma to netankuje tak ostane po chvíli ticho a ešte aj sama dojde sa ospravedlniť :P

Honor

Ty s tým neurobíš nič, nie si jej rodič. Nepleť sa do toho, nech si to s ňou vyrieši jej otec a nech on to rieši so svojou exmanželkou. Pochádzam sama z takej rodiny, po rozvode rodičov sa moja mama druhy krát vydala, svojho nevlastného otca som avšak prijala dobre, mám s ním fajn vzťah rovnako ako s ocovou priateľkou. Ale nikdy si otčim nedovolil hovoriť niečo na našu adresu - mňa a môjho brata nakoľko nie sme jeho deti. To až neskôr svoju výchovu praktizoval na jeho vlastnej dcére, ktorá sa im narodila. Navyše nemôžeš sa zrovnávať s 12 ročným ešte dieťaťom. Nemôže ťa to ani nahnevať, ja viem, že je to nepríjemné, ale vidíš, že sú to nezmysly, buď trochu nad vecou a nevšímaj si to. Ak ti to vadí povedz to svojmu priateľovi keď budete sami...ty proste nevyriešiš nič ;)