prečo idú chlapi na všetko tak rýchlo

Príspevok v téme: prečo idú chlapi na všetko tak rýchlo
lara.m

mám 27 rokov, dva roky som bez priateľa, mala som 2 trojročné vzťahy, a zakaždým ked mám stretko s nejakým chlapom, proste každý z nich ide na všetko rýchlo. Prvé rande ok, zoznamujeme sa, no na druhom už každý chce bozk, hladkať ma, chytiť za ruku.... nejde o to, že som hanblivá, myslím si, že to je nato skoro. Ja som za ten spôsob, že viackrát sa s niekým stretnúť, zistiť, či si sadneme, či máme spoločné záujmy, či mi je s tým druhým dobre, či mi chýba a potom začať spolu chodiť, proste aby som k dotyčnému niečo cítila.... ved predsa na druhom stretku sa to ešte nedá. Ja som sa viackrát takto popálila, že sme sa stretli dva, tri krát a začali sme spolu chodiť a po 3 mesiacoch to skončilo, pretože sme zistili, že k sebe nič necítime. Vtedy je to krásne niekoho pobozkať, ked to tak cítia obaja, ked sa obaja tešia na toho druhého a nie vtedy, ked toho človeka poznám pár hodín. Co nato hovoríte, prečo toto takto chlapi riešia?

arman

lara, podla mna si hladas nejak nespravne, alebo pritahujes takych, co chcu hlavne tu sexualnu zlozku vztahu. Ale, dnes sa maloktory chlap chce najprv zamilovat. Taka je doba. Vsade sa propaguje sex, tak co?
Navyse, chlap to moze robit aj v opacnom poradi, najprv sex a potom sa (mozno) zamiluje. :-) A ked nie, tak vymeni... ;-)

Ale nie, suhlasim, ze je to dost bezduche dnes. Na druhej strane, mam pocit, ze zeny to zase robia prilis "sablonovito"... prve rande, druhe rande, tretie ... este nie... stvrte... radsej este nie, piate ... no mozno chytenie za ruku moze byt.... atd. To je zase tiez nezmysel, akoby si preddefinovali v mysli, ako to ma byt. Mysel tu iba zavadzia, ked je chut a pritazlivost uz na prvom stretku, tak naco cakat. Podla mna, psychika to casto blokuje a kazi, je plna strachu a neistoty... tam kde maju byt veci plynule a prirodzene.

lara.m

ked mi ide len o sex, tak jasné, nebudem sa s niekým x krát stretávať, ale ja chcem už vážny vzťah, už ma nebavia niekoľkomesačné známosti, chcem človeka, s ktorým si založím rodinu s ktorým mi bude dobre a vačšinou ked niekoho ani nepoznáš a dáš sa s ním dokopy po dvoch stretnutiach tak zistíš že to nie je to čo hľadáš.... niekedy to vyjde, ale to sú ojedinelé prípady. Mne to nie je príjemné, ked niekoho poznám pár hodín a začne ma obchytkávať a chce ma pobozkať

M 25

no tak ja som asi narazila na uplne opačného, ktorý sa chce len spoznávať a kým padol prvý bozk, mali sme za sebou aspon 10schôdzok :DD

bingham

A co mate vsetky proti tomu sexu ???? ved sa paci kazdemu...nie ???...naco to natahovat, zijeme len raz a treba si uzivat.. :)...

mohol by som drbat nejake dvojmesacne akoze "dobyvanie"...ved to je nezmysel :)

aj ked mozno to raz vyskusam ci v tom bude nejake caro ako pisala carie haha :)

verutak

Chlapom nejde o Vas, mile damy...chlapom ide vylucne o vase pohlavne organy, aby ho mali kam strcit a vysemenit sa. Z toho vyplyva, ze stastnejsie budete, ak si kupite psa a vibrator-pes na dusu a vibrator na sex.