Premeny na celebrity?

Príspevok v téme: Premeny na celebrity?
deborahh

Ahojte.

viem že je pomerne ludí, ktorí sa dali preoperovať na ich oblubene celebrity, ako chalani na brada pitta, ženy na angelinu jolie, jennifer aniston...atd...chcela by som nájsť na nete, ale neviem ako, tieto premeny, kde je ukazane =pred operaciou plastickou a po nej, do akej miery sa podobaju ,ako vyzeraju.

DIKI

e.coli

Pamätám si jednu časť, kde sa dal jeden transko preoperovať na Jennifer Lopez :) Teda od Jennifer (a celkovo od ženy) mal doooosť ďaleko :)
www.google.sk

deborahh

e.coli - ano, tú relácia, ktoru si napísala, som síce nevidela, ale jedná sa mi presne o tu vec, niektore obrázky su tie, ktore som videla v jednom článku, koli ktorremu ma to vlastne zaujalo a chcela som vidideť viac takýchto ,,premien,,.
Nemusí byt uplne dokonalá premena, len mi ide o to, že ak to niekto skúsil tak ako vyzerá ,,po,,.

Takže može to byt kludne link na článok, obrázky, hocičo.

A tebe e.coli, ako aj vám ostatným zatial Ďakujem:-)))

e.coli

Na MTV pred niekoľkými rokmi chodila taká relácia, volalo sa to I WANT A FAMOUS FACE. Ale neviem či je to to, čo hľadáš.

dobra vila

Vcera som zrovna videla /tusim na diva.sk?/ clanok o zene, ktora dosiahla svoj idealny vyzor, takze vyzera ako Barbie (alebo si to aspon mysli :) ).
Pochybujem, ze z niekoho spravia vernu podobizen, mozno niekomu nafuknu pery ako kacerovi Donaldovi (pardon, Angeline Jolie :D ) a tolko... Ale tiez neviem o ziadnej konkretnej stranke, to by si skor musela natrafit na nejaky nahodny clanok, ktory sa tomu venoval.