VYTOK BEZ ZAPACHU

broni

ak mas zltkasty vytok, tak asi to neni plesen. a urcite si nekupuj nejake somariny v lekarnach... zbytocne vyhodene peniaze. ak zijes aktivnym sex.zivotom, daj si u lekarka gynekologa spravit okrem beznej kultivacie aj ster na mykoplazmy a chlamydie... A NEDAJ SA ODBIT!!! toto su momentalne najcastejsie sex.prenosne choroby. a zakerne su hlavne v tom, ze samotni pacienti aj lekari ich podcenuju. az ked budes mat vsetky kultivacie negativne, skus recepty starej matere... a laktobacily napr.

beta

Môj syn má už 6 deň zvýšenú horúčku 37,4.Má aj sople boli sme u lekára,dostal lieky,ale zvýšenú teplotu má stále.Čo mám robiť?

tiny

inak mňa toto trápi už nejaký ten rok, a keď som chodila ku lekárovi tak mi vždy povedal že je vše ok, teraz som šla ku inému a ok nebolo, mám zápal a už pekne dlho no myslím že aj napriek antibiotikum sa mi nevyliečil, ale presne to isté bez zápachu hustý a každý den musím mať intimku bez toho si to už ani neviem predstaviť.

markketa

možeš mat plesnovu infekcie,alebo prechladnutie to može sposobovat.akus sa spytat v lekarni,maju tam na tieto problemi rozne vodičky a tymi sa vyplachuje pošva.oni ti tam poradia a ak by ti to neprešlo od tych vyplachov,skoč k dr.da ti pirulky.