Genitalny herpes

RNG

Omluvam sa, to bol len preklep. V noci sa mi to obcas stane ked som vycerpany a mysel mam inde.Mozes si skontrolovat, ze som o tomto uz mnohokrat prispieval na tomto fore a spravne, bez preklepov. Daj si to do vyhladavaca, a mozes sa presvecit.
Ale tie reci o latentnych virusoch su bezne sireny omyl.
Virusy su nikdy nie spiace(dormant) ani necinne(latent), len ked ma telo dostatok obranhych latok, nemozu sa podstatne rozmnozit a viditelne skodit.

Giuseppe

Zdravim,
ak uz tu niekto radi, tak nech si dokladne nastuduje co je to HPV a nech tu nepletie hrusky (HPV)s jablkami(HSV).
HSV2 - povodca genitalneho hrpesu
HPV - povodca condymlomov ev. onkologickeho ochorenia krcka maternice.

Po nakazeni HSV2 virus pretrvava v latentnej forme a pri oslabeni imunity sa objavi vysev.

RNG

HPV2,tj tZv "g3enitalny herpes" je jeden z virusov, ktory nosi v tele hromada ludi, cely zivot, podobne ako HSV1, CMV, VZV, HPV a ine virusy. Virus nikdy nespi, len ked ma telo dpostatocne vysoku viralnu imunitu, tak je zatlaceny natolko, ze sa navonok neprejavuje. Preto si treba v dnesnej tichej viralnej epidemii zvysovat viralnu imunitu, lebo nakaze roznymi virusami sa velmi tazko vyhnes.
Viac pozri na Google.sk pod rng, herpes. A pridam este dalsie ucinne na rozne virusy, ako monolaurin, berberine, citral a Sangre de Grado.

Liliana65

herpa

neviem či by som hovorila o zbavení sa úplne, podľa mna ho máš tak utlmený proste :)

Carie
To nie je tá liečiteľka? myslím, že ju tu spomínalo viac ľudí

herpa

absolvovala som antivirovu liecbu u albertovej. trvalo to vyse roka. nemavam uz sedem rokov ziadny herpes, ani genitalny ani na ustach. predtym to bolo casto. neviem ci som sa toho zbavila uplne ale zda sa mi ze sedem rokov je dost dlha doba. a mala som medzitym dost velke stresy, statnice, rozvod, umrtie mamy. tak keby som ho v tele mala uz by sa objavil, lebo predtym pri najmensom strese som ho hned mala.

Carie

no ja som mala dost velke problemy s herpesom, hoci na perach, ale vkuse sa mi to vracalo. nie vzdy to musi byt pri znizenej imunite. ja som bola u koznej, predpisala mi famcyklovir a ten beriem dlhodobejsie a konecne sa to zahojilo a uz s tym nemam problemy. cize ak by si to mal casto, je vhodny tento liek, je velmi dobry, mne presiel herpes uz do dvoch dni od zacatia uzivania a treba ho brat dlhodobo. sice neodstrani virus z tela uplne, ale blokuje jeho mnozenie a pri dlhodobom uzivani sa ho zbavis aj na dost dlhy cas. ktosi tu pisal, ze bral antivirotika rok a uz dvanasty rok ma od herpesu uplne pokoj.

Liliana65

Mala som ho, teda nie na penise, ale na intímnych partiách ale len raz, potom sa mi už neobjavil, čo neznamená, že ked budem mať napr zníženú imunitu, neobjaví sa znova, už to máš v tele a ono to v podstate len bude "spať" bud navždy alebo sa ti to občas objaví, alebo aj častejšie. Treba si dávať pozor a pohlavný styk nemať počas vysypaných vyrážok, lebo môžeš lahko nakaziť partnerku, vtedy je to najmožnejšie. A hlavne určite choj k doktorovi alebo minimálne do lekárne si niečo pýtať, ale doktor je istejší.

ludvik6

herpes je urcity druh virusu, kt. sa uz nezbavis, co vsak neznamena,ze bude vzdy aktivny, v urcitych casovych obdobiach sa vyskytne, ale vzdy sa moze vratit..