Mastné vlasy

Jefitto

Tak možeš si urobiť dixi aj sám...

Natrhaj si prhľavu, daj ju do vodky, nechaj dva týdžne a môžeš si kvapkať na gebulu

hhhhhh

Catali_na : Ďakujem,a skúsim.Potom sa ozvem.
stjt : Nemôžem jesť hoci aké jedlo,kedže mám problémy.Nemôžem mastné veci a tak.

Catali_na

Tu vodu som mala.. a nooo dá sa..ale nevydela som nejaké výsledky strašné..ja si robím výluh z koprivy. a len VRELO odporúčam!! okamžite choď a natrhaj si koprivu a urob výluh.. a nečakaj zázraky po 1 použití ale používaj ju vždy po umití vlasov.. Skús aspoň mesiac dva a uvidíš rozdiel- teda aspoň ja som videla.. ak nevieš návod tu je:
aspoň 3 hodiny pred umývaním vlasov si natrhaj čerstvú mladú koprivu a zalej ju vodou v nejakom kastrolčeku.
tesne pred umývaním koprivu vyber a umy si vlasy tak ako zvyčajne. Keď si ich umyješ tak na ne vylej ten výluh, troška vlasy "vyžmýkaj" a daj uterák. To je celé ! :) mne zaberá! ale neviem ako sa ti podarí 3 hodiny pred umývaním si to spraviť. Je to pre to, aby sa kopriva poriadne vylúhovala a jednak aj na vlasy je lepší výluh studený ako teplý a to obzvlášť na mastné... good luck :)

hhhhhh

Som "ujčík" :-).Ten dixi som skúšal.No zas sa bojím toho,že ked si budem dávať hociakú chémiu na gambu tak bude zle nedobre.Tak niečo s toho skúsim a porozprávam sa s lekárkou.

Jefitto

No vidiš a to je problem. Neviem, či si ujčik, alebo tetka. Každopádne, šampóny, zvlášť tie typu: Head&Shoulders, Shauma, Elseve sú sračky. V našej rodine sme nikdy nemali problém s lupinami, až keď moja sestra začala špekulovať o vyššie uvedených šamponoch. Potom sme ich dlho mali skoro všetci.

Odporúčam ti sa buď poradiť s kožnym na nejakom mrte drahom šampone z lekarne, alebo potom je veľmi dobré robiť výluhy (alebo aj čaje) z kôry brezy, z prhľavy, alebo z lopuchov a tým si umývať gebuľu. Taktiež sa dajú v drogériach za pár drobných kúpiť ich esencie. Vyzerá to nejako takto

www.interstore.sk