Sírové mydielko a akné

slnecnica24

normalne sa cudujem, kde ste zohnali take lacne sirove mydla...ja pouzivam Anfo Derm Zolfo, to ma stalo okolo 3 eur a je urcene na kazdodenne pouzivanie... este ziadne ine som nemala

nikaa

Ja používam acne remove a veľmi mi pomohlo. Úplne ma zbavilo vyrážok. Aj keď vysušuje pleť, stačí keď si ju každý deň nakrémujem a je to super.

kikina

ja ho mám.... keď prídem zo školy tak ho používam na odlíčenie... tváre, samozrejme že nie očí, to by bolo novodobé mučenie :D neuveritelne štípe keď sa vám dostane do oka tak fakt veľmi opatrne!! a potom vrstva krému, teraz mám AB, ale chystám sa kúpiť si AKNESTOP od RYORU vraj je dobrý .... konečný verdikt? iba pre majiteľký skutočne mastnej tváre, ako som aj ja.... a potom nevyhnutne nemastný krémik!!

suns

súhlasím, tiež mi sírové mydlo vysušilo pleť, ale aj vyrážky.. sírové mydlo ale nie je všetko, treba aj iné prípravky a hlavné krém! A strava robí divy! Aké prečistujúce čaje pijete?

ssia

ja som mala sírové mydielko...a môj názor na ne je, že je pre ľudí s fakt mastnou pleťou, nie so zmiešanou:) stálo asi okolo 30 sk (=1euro:)) a...bolo dobré, len trochu moc vysušovalo. ale asi si ho ešte kúpim, ale budem ho menej používať (napr. len každý druhý deň)...ináč bolo v pohode.

katush

tak konecny zaver?? mam kupit alebo nie?? lebo ja mam na nose a na brade cierne bodky, na cele sa mi dost robia vyrazky a pod ocami milie(nevyzeram as tak hrozne ako to znie) ... a plet sa mi mastni dost

kvetinac

no mne sirove mydlo nepomohlo len ma vysusilo,no lenže ja nemam akne,skorej sa mi sem tam vyhodi jedna vyrazka najviac dve...ale kamoska co ma akne take fakticke,tak velmi si ho pochvaluje,nie je az take drahe ,treba vyskusat fakt to dokaze pomoct

bambulka15

leaaa, agina...mozem sa spytat ze co teda jete?ja mam tiez s akne problemy a nic mi moc nepomaha a ked vravite ze strava ma velky vplyv...no ja sa nestravujem velmi zdravo...ako by som mala zmenit jedalnicek??