ochráni prezervatív?

Príspevok v téme: ochráni prezervatív?
som_kto_som

Pokiaľ nepoznám sexuálnu minulosť muža,nie som schopná s ním mať sex ... Avšak teraz som spoznala človeka,ktorý ma úplne očaril,a chcela by som ...Akurát že som príliš zodpovedná , a netrúfnem si,stále sa bojím nejakých pohlavných chorôb..Ale tak-ochráni prezervatív (ked je použitý správne ) pred všetkými pohlavnými?Je to úplne isté? strašne sa bojím aj s prezervatívom,neviem,či je to moja paranoja,alebo čo?

M 25

ty si sa zoznámila s nejakým cudzincom niekde vonku a rozmýšlaš s ním mať sex?! hmm, zaujímavé ..
ale súhlasím s predošlými príspevkami ..

užívaj si život ..

som_kto_som

ešte niekto sa nechce k tomu vyjadriť? možno je tu hlúpe ale chcela by som počuť názory iných ludí ,možno skúsenejších ako som ja :)

som_kto_som

však áno,ale ja proste cítim strašnú takú silnú zodpovednosť,že mi to bráni užívať si život ... A som na dovolenke,a tento chalan je tiež zo zahraničia ... a vieš ako to je v turistických oblastiach...Tak neviem fakt

ajajja

Súhlasím s Vamosom. A každej sexuálnej minulosti muža by som aj tak neverila do bodky, myslím, že sú veci, ktoré by ti možno nie každý " vešal na nos " ...

Vamos

Ak máš niečo chytiť, chytíš :) ale hlavne to nerieš toľko. Užívaj život a nenechaj sa obmedzovať strachom. Myslím, že ten kondóm je to najviac, čo môžeš spraviť a tým pádom by som sa tým nezaoberal.