Bolesť a pocit niečoho v krku - dlhotrvajúca

Príspevok v téme: Bolesť a pocit niečoho v krku - dlhotrvajúca
Evacena

Dobrý večer. Skúsim vám čo najpodrobnejšie opísať môj problém. Cca pred 2 mesiacmi som začala mať pocit niečoho v krku, bez teploty so zdurenými nebolestivými uzlinami. Obvodná ma poslala k ORL, dostala som sprej do nosa Avamis (našla mi chronickú vazomotorickú nádchu) a Alerid. Výter negatívny. O tri týždne som prišla znova, že pocit nezmizol, mam dobrať ten sprej a potom prísť. O ďalší týždeň som dostala hnisavu angínu, výsledok výteru streptokok, nasadený Penicilin. Na druhý deň po vybratí ATB som znova dostala bolesti hrdla ale už nie len hrdlo, koreň jazyka, zle sa mi rozpráva, všetky jedlá ma štípu, zle sa mi žuje, mam taký dreveny jazyk. Ráno vstávam že skoro ani rozpávať nemôzem, v noci chrápem na celú dedinu. Včera som bola znova na ORL, povedala mi že ona nič nevidí, hnis ani nič. Lava mandla aj s uzlinou sa o chvilu nezmestia do krku. Chcem sa spýtať, či je aj iné vyšetrenie mandlí ako ten blbý výter, problém nemusí byť len na povrchu. Myslím niečo ako sono alebo tak. Štítnu zlazu mam ok a za celú dobu mi ešte nebol braný odber krvi!!!!!!!!!
Dakujem za všetky rady a skusenosti, uz začínam panikárit, otec mi pred 3 mesiacmi zomrel na rakovinu orofaryngu (hrtana). Mam 26 rokov.

klara19

ja mám podobný problém s ktorým sa borím už 11 mesiacov,domnievam sa, že je to parazit,lebo reaguje na koloidné striebro,teraz beriem aj kvapky z paliny,je to lepšie,ale obávam sa,že to nebude natrvalo