Esoprex,Rivotril kvapky

Príspevok v téme: Esoprex,Rivotril kvapky
Misko

Chcem sa spýtať či niekto bral tieto lieky a načo...vedľajšie učinky a či ti pomahali ja mam DG. epizoda ťažkej depresie psychotickej hlbky a socialne uzkostna porucha,nedávno som bol na psychiatrii lebo som vypil fľaštičku rivotrilu a pojedol 10tbl sertralinu.
Ako reaguje rivotril v spojeni s alkoholom? nema niekto skusenosť?

ata 296

Ja som bola u psychiatra,že nemôžem spávať tak mi predpísal kvapky Rivotril,že si mám tesne pred spánkom nakvapkať 10 kvapiek.Frontin tabletky som užívala každé ráno 1 tabletku na ukľudnenie to mi predpisovala obvodná lekárka.

Misko

Bruno....píšeš že podľa tvojej vlastnej skusenosti robia rivotrilove kvapky v spojeni s alkoholom šialené manické stavy,mňa by zaujmalo,aké su to vlastne tie manicke stavy? napíš prosim.

Misko

Minule som si dal 25kvapiek rivotrilu a prespal som skoro 2dni v kuse, ale pametam si cosi... a bolo mi potom tak divne ako keby som bol ozraty.
chodzu som mal totalne tackavu
a ake stavy to robia s alkoholom? pls napis .ake su to manicke stavy?

co sa mi stane ked skombinujem rivotril a alkohol? nema niekto fakt skusenost?

Bruno333

Ucinok je taky ze budes uplne mimo, sice ti to bude jedno, ale nebudes si nic pamatat. Rivotril je sedativum a podobne ako aj hypnotika a analgetika v kombinacii s alkoholom robia sialene manicke stavy...aspon podla mojej skusenosti...