Chcem byť tou ktorú mam v hlave, nie tou ktorá stojí na váhe....

Príspevok v téme: Chcem byť tou ktorú mam v hlave, nie tou ktorá stojí na váhe....
raspuša

Mám 20 rokov. Som vysoká 173cm.Mám miery 92/70/94 Už strašne dlhú dobu som sa snažila schudnúť z mojích 67 na 50kg. Je to môj, môj ideál, jediné po čom najviac túžim. Tú váhu som mala pred rokom. Ked sa mi k nej už raz podarilo dopracovať ale od vtedy som poľavila a vrátilo sa to sem. Som nešťastná, rána začínam s nadšením chudnúť a večer zakončujem nočným plačom že som to zase nezvládla. Na kúpalisko ma tento rok nikto nedostane a ani priateľa nechcem kým neschudnem. Chcem znova začať chudnúť od pondelka. Pohyb ma absolútne žiadny nebaví. To je najväčší problém. Takže hlavne to jedlo sa snažím obmedzovať čo najviac a veľa piť a spať a vyhýbať sa jedlu. Mala som už toľko ideálou, videí či fotiek ako chcem vyzerať. Snívala som o kockách o vyrysovanom bruchu ale už som tak bezradná a slabá že mi stačí len proste schudnúť a nemať faldy na bruchu ked si sadnem a nosiť veľkosť S. Ktorá slečna by si trúfla začať chudnúť so mnou chcela by som od Pondelka?

sewie

ah jaj, ako strasne mi pripominas mna pred piatimi rokmi...ked som mala pocit ze som pribrala tak som bola na vsetkych hnusna a prskala na nich v style:no co uz ste spokojni?...presne viem co mas v hlave a preto viem ze je zbytocne ti cokolvek povedat-dufam ze ta samu "osvieti" ako sa to stalo mne...mimochodom, ak by si prestala robit nezmyselne diety a zacala normalne jest-schudnes....bude to trvat dlhsie ale stane sa....

lorinnes

A ešte jedna vec. Uprac si to trochu v hlave dievča. Ved ty by si sa mala skorej naučit žit s tou na vahe a nie s tou čo maš v hlave, LEBO TO SI TY.

Lulu2011

dukanova je nebezpecna pre pankreas, nie je dobre uplne obmedzit cukry, su potrebne pre vsetky procesy v tele

treba jest vyvazene

aj ja chcem dal dole, mam termin do septembra aspon 7 kg

lorinnes

No ja som cely zivot chcela schudnut..nikdy sa mi nic nepodarilo az raz som si povedala..skusim pohyb nech ho akokolvek neznasam..Za 3 mesiace 15kg a drzim si to doteraz. Mam sice este nejake to kilečko naviac a chcem to dat dole, ale neni dobre počasie mavam zavrate tak čakam este do jesene a zacnem zase behat zumbovat lebo viem ze inak to nejde. Treba hlavne nestat stale na vahe a verit si, mat sa rada.

raspusa

Tak som zacala uz dnes ako ste povedali. Jedlo: 4 broskyne. ...4 uhorky... 200gr varenych zemiakov v petrslenom a osmazenou cibulkou. Plus voda cca 2litre.... ten pohyb no co ja viem 30 minut tanca ale neratam to dako.. a idem spat hladna a so super pocitom a s predstavami ;}r

Magy

cry - presne tak. same odkladanie, odsuvanie... prokrastinacia je zjavne epidemia dnesnej generacie.
to sa ani niet co divit, ze ma tolko ludi problem a casto s uplnymi prkotinami.