Spanok-nespavost

Príspevok v téme: Spanok-nespavost
bender

Prajem pekny den uz dlhu dobu som nervozny trpim na tetaniu a mam strasne problemi zo spankom nedokazem zaspat aj 10 dni vkuse aj viac nespim len bdiem a lezim a ked spim tak je to asi 1 hodinu za 4 dni ... ako bojim sa ze skolabujem mam zasklby svalou strasne tazkom sa mi vykonava nejaka cinnost co je logicke nepomaha ani medovka ani pozitivne myslenie ani hudba ani nic kks ani sport nic pyscholog ,, mi nepomoze, to uz som tiez skusal jedine od coho zaspim to je nejake psychofarmakum co je mirzaten ale to si len zdibnem ked uz nespim strasne dlho inak neberiem nic zaspim umelo , na jeden den potom som v utlme a potom zas nespavost ,, neje to nador v hlave alebo na zatylku mam nejaku hrcu teda jednu stranu vacsiu ale zas clovek neje simetricky ,tak neviem poradi mi niekto nieco dakujem

RNG

Tetania je vec nedostatku mineralov, depresie su veci nedostatku neurotransmiterov, zly spanok je kombinacia nedostatku melatoninu, spankoveho hormonu, ktory sa vyraba v neutransmitera serotoninu na silnom svetle a vylucije v uplnej tme a skodlivych stresov.
Vsetky menovane nedostatrky sa daju doplnit neskodnymi prirodnymi potravinovymi doplnkami, ale v prvom rade si treba napravit travenie, ktore je hlavna pricina roznych nedostatkov zivin, minetralov a polotovarov na rozne materialy v tele.
Ziadny z uvedenych problemov nie je z nedostatku chemickych umelych liekov, takze adresovat to doplnovanim toho, co telu nechyba nie je spravny pristup.
Zialbohu, ale lekari su len na to skoleni, a dovolia im predpisovat len schvalene patentovane chemicke skodlive lieky. Cest vynimkam, ktori sa odvazia robit napriek prenasledovaniu inac.

inga2

kto ti diagnostikoval tetaniu a čo ti na to predpisal alebo povedal ako sa liečit.
ved tetanie nie je nevyliečiteľna choroba.
a nestrašim ťa,ale nemožeš byt stale bez spanku ,ja som velmi zle spavala,možno tak hodinu dve z anoc a boli noci ked som vobec nespala,ale je to velmi zle ked to tak nechaš a ak nechceš brat lieky,tak kvoli čomu?lebo to nie su lieky,ktore budeš musiet brat dlho,ja som ich brala asi tak 2 mesiace,prve týždne velmi intenzivne davkovanie,ale neviem si predstavit ako by to pokračovalo dalej ,keby ma neprehovorili lekari.ja som sa bala navykovosti,velmi.ale neviem čo som si chcel adokazať bez liekov v takom stave.

duken

nestras ma ze kolaps ako fakt siju mam stuhnutu stale ale ako kolvek sa unavim nezaspim proste nic,dnes si dam asi stilnox na spanie tabletu ako ja psychofarmaka ako mirzaten nehccem brat to neje riesenie a len mi to rob horise ako lepsie,stejne je to len podporna palica.ale ako fakt uz som na carach potrebujem spat a nevem ako dalej uz som nespal dlho strasne .vcera som uz zaspal ako ked ta ide prepnut do spanku 1 sekuna a ale bol som ako kebtak na pol hore a prebral som sa z toho a uz som nespal .. kks kedisi som bol sangvinik super som spal vsetko a teraz tetania a toto ach boze zivot je kurva hlavne ze fetaci a nejaka haved su ako ako zdravi ako prut,,, kks

inga2

Skusim teda ja:
mam tetaniu diagnostikovanu už asi 7 rokov.robila mi problem 2x za ten čas.
ale to mi uplne stačilo aby som pochopila,že bez liekov to nepojde.tiež som nespala,mala som trpnutie končatin,hlavy a velmi neprijemne stavy podobne infarktu.
najprv som to riešil alen psychologom a homeopatikami ale trvalo to viac ako rok ,kym som sa aspon trochu dala do poriadku.potom mi lekar vysvetlil,ž epotrebujem nielen seba ale aj moj organizmus a nervovu sustavu dat do kludu a harmonie a bez toho aby som uživala dlhsie nejake lieky to nepojde.takže som chtic nechtiac nasadila hlavne kombinaciu magne b6+kalcium, xanax+ neurol .chodila som na masaže a rehabilitačne cvičenia.tetania totižto sposobuje strnuti enielen šije ale celeho svalstva a potom vznikaju spazmy,ktore bolia.
skus si vybrat medzi kludom ,spankom a nervozitou a v neposlednom rade aj uplneu kolapsu organizmu,pretože spanok j evelmi doležity pre naš organizmus.