Myomy?

Príspevok v téme: Myomy?
lili33

Dobrý deň, mám 18 rokov a nepravidelnú menštruáciu(raz za 2 mesiace asi 2-3 dni krvácania) asi 2 roky. Hmatom som si našla v pošve hrčku, asi velkosti orecha, trochu menšie. Neviem, či to tak má byť prirodzene, dnes som bola u gynekológa ale ten má celé leto dovolenku, preto sa pýtam tu na fóre, či mám teda počkať, ale je to niečo vážnejšie? Ďakujem.

Miriček

lili33 , neboj sa , presne takto pošva vyzera , nie je to hrcka co si si nasla , absolutne to nie je cysta a uz vobec myom a pod.

lili33

vobec neviem, co to moze byt, strasne sa bojim...ide o tom ze ja som si rozmnozovacie ustroji nikdy moc neskumala, ale ked som si zrazu isla zaviest tampon, tak nesiel...tak som zacala skumat co je vo veci, a ja namiesto toho, aby som tam mala trubicu, tam mam ako keby nejaky utvar tvaru prsta...neviem to opisat, ale nemate nejake skusenosti s tym? dakujem :(

kukucko

samozrejme, ze treba ist k dalsiemu lekarovi, co ho zastupuje - odkladanie moze sposobit dalsie komplikacie a potom aj liecenie moze byt tazsie a zdlhavejsie

odpovedam

Hrcka urcite normalna nie je, aj ked neviem, kde presne ju mas. Ak ma tvoj lekar cele leto dovolenku, zo zakona ho musi zastupovat iny lekar. Tak chod k inemu. Cakat nema vyznam.