Problém s kolegom v práci..

Príspevok v téme: Problém s kolegom v práci..
Katrin91

Ahoj, mam 25 r., zadana, pracujem v statnej sprave, s kolegom starsim o 7 rokov sa stretavam odkedy som nastupila do sluzby, on je tiez zadany, minuly tyzden mala ist partia kolegov na zem. širavu na chatu, isla som aj ja so svojim priatelom, bol tam aj Marek s priatelkou, ked mi predstavil svoju priatelku, myslela som ze zomriem. Bola to moja najlepsia kamaratka zo strednej skoly, teraz neviem co mam robit, citim sa hrozne, aj vcera som bola s nim, a potom ma ona pozvala do nich na veceru, zblaznim sa z toho, poradte prosim vas.

anaya

Myslím, že doubledog to vystihol najlepšie :-))). Keby robila niečo produktívne, tak nemá časť na blbosti :-))).

Autorke: Čo by si mala robiť? Rozísť sa aj s priateľom, aj s milencom a začať sa správať ako dospelá žena, lebo vek na to už máš ;-).

milli11

Myslim si, ze ty aj marek by ste mali opustit svojich partnerov a dat sa spolu dokopy. Casom by si kazdy z vas popri tomto vztahu nasiel aj milenca/ku a aspon by ste si boli 50:50 vo vasom vztahu, dvoma slovami, rovnocenny vztah. :DDD

milli11

Ja som uz tiez bola zalubena do 2 muzov naraz. A neraz. :D Ale urcite som s nimi naraz nespavala, stale som si vybrala len jedneho a na druheho som sa vykaslala. Dokonca ani porozchode s tym prvym som uz o toho druheho nemala zaujem. Zalubit sa da, ale ked si predstavim tie komplikacie, co by potom nastali, radsej nie.

Neviem, preco nadavate len jej. A ten je milenec je tiez zadany a trtka s nou, tak co? Obidvaja su vinni uplne rovnako!

Alebo na odlahcenie, ked uz budes u nich na navsteve, navrhni sex do trojky. Ako sa zatvaria. :DDD

Adam71

!!!
" čo mam robiť citim sa hrozne" "a potom ma pozvala do nich na večeru"

Nie ty sa necitiš hrozne, len sa chceš presvedčiť že sa citiš hrozne, lebo to bola tvoja naj. kamoška.
Pokračuješ v tom ďalej, nič sa natom nemení, aj keď vieš že chrapeš s frajerom svojej niekdajšeš naj kamošky.
Napisala si že si zadana - to znamena že si uvedomuješ že maš priateľa, určite ti nerobi problem pozrieť sa mu pri rozpravani či pri sexe do oči (milovanie pre teba neznami pojem musi byť) a keď si bola pri plnom vedomi - napisala si aj že ten kolega je zadany. Tak neviem či si nechapava ale....ako si sa preboha dostala cez psychotesty do štatnej spravy??
Viac sa nevyjadrujem lebo si totalna piča a nula.A ľutujem dopredu tvojho buduceho manžela , snaď to nebude terajši priateľa a aj tvoje deti, matka kurva - hm nič moc.
A ešte sa nechaš pozyvať na večeru odnej? úprimne - tebe neje na grcku keď žereš u nej doma?

kukucko

Hmm, moze zena lubit dvoch muzov naraz ?
Napriklad cez pracovne dni svojho kolegu a cez vikendy svojho priatela ci muza ?

No, myslel som ze nie ale vyzera to, ze take zeny predsa len existuju.

xxl

že problém s kolegom v práci...! Problém si práve ty, ty šľapka: si zadaná či máš priateľa a trtkáš s iným...

Dadula56

A to za to, ze tu zenu poznas to ides teraz vehementne riesit?Doteraz ti to nevadilo, ze je zadany?Len preto, ze uz si vies k jeho priatelke priradit ksicht ta to zacalo trapit?Trocha komicke, nemyslis?To je tvoj posledny problem, ze je to akurat tvoja kamaratka. Podstata problemu je uplne inde, neviem, naco riesis taky detail. Najprv si pories svoju zaletnicku povahu.