Niekto ako ja - co si nerozumie so seberovnymi ?

rnak

hej asdasd, nie si sám. Ja tiež nepočúvam hudbu, akurát tak si zapnem rádio. A s rovesníkmi si tiež moc nerozumiem. Ale rozumiem si so staršími, tí majú už aspoň isté skúsenosti a mnoho sa od nich naučím. No a počítač...tak pokiaľ na ňom nerobíš osožné veci typu programovanie a podobne, tak je to strata času. Ja som sa už zrušil aj z facebooku. Keby si mal nejaké záujmy asi by si nemal čas toľko rozmýšľať prečo toto a prečo tamto. Ani AD užívať. Ja záujmy mám, a bohate mi pohltia všetok voľný čas. Síce aj peniaze, ale to patrí k tomu.

Veronika_27

... tiež si viacej rozumiem so staršími, nevravím, že si nerozumiem aj so seberovnými, ale len s takými, ktorý sa správajú už dospelejšie a nie ako nedozreté decká :) proste som vážny mladý človek, samozrejme viem čo je sranda, ale len odtiaľ potiaľ :)
čo sa týka hudby, tak je pravda, že počúvam z každého rožka okrem ľudoviek... priateľov hľadám ťažko, stačí mi jeden-dvaja skutoční, nepotrebujem poznať milion ľudí, príde mi to zbytočné mrhanie energiou :)

Sejla

tiež ma zaskočilo, že ľudia už berú antidepresíva z nudy! TOTO je choré... Prečo je v dnešnej dobe také cool a moderné užívať tabletky?!
Ty, asdasd, každý má na tomto veľkom svete svoje miesto. Niekto má úplne priemerný život a počúva komerčnú hudbu, niekto chodí na jazzové koncerty a priateľov má len odtial, niekto má rád heavy metal a nosí dlhý čierny plášť, iný zase rád číta básne a má rád surrealizmus, niekto má úchylku, že zbiera starožitné gombíky, iný zasvätil svoj život charite a pomáha černoškom v afrike, niekto zase míňa svoje zarobené peniaze, aby precestoval indiu, niekto je architekt a workoholik, niekto zase žije len pre svoju rodinu.... ale každý z nich je na svojej ceste k sebapoznaniu. Budha síce povedal, že keď chceš poznať zmysel vesmíru, musíš najskôr poznať seba, ae platí to aj naopak, seba spoznáš len ak sa budeš zaujímať o veci a ľudí navôkol, tam vonku. Ak máš strach a komplexy zdvihnúť zadok, tak sa prekonaj, bojuj proti tomu. Najskôr musíš poznať svojho nepriatela, aby si ho dokázal poraziť, preto si svoj strach vždy odôvodni. Keď sa ti nedarí, tak choď maximálne za psychológom, ten ti môže dať dobré rady, ale preboha nechápem načo všetci beháte za psychiatrom a hltáte chémiu jedna radosť, to je veľmi pohodlné! A ešte niečo, človek , ktorý sa má rád, sa väčšinou odzrkadlí tak, že vie mať rád aj ostatných, je motivovaný žiť a spoznávať, učiť sa, pripravený prehrávať, silný a aktívny, vzorne sa stará o seba a svoje telo, dokáže milovať.

asdasd

ja si vacsinou pozeram temy tu na fore, pozeram videa na youtube a googlujem...
mozno by ma bavilo volaco vytvarat na pocitaci. ale hlavne by som chcel byt s ludmi v mojom povolani.

Naja85

Ja tiez tak trochu maniacim za pc vo volnom case-rada citam diskusie na temy, ktore ma bavia, zaujmu. Hudbu pocuvam, ale nie prave tie najmodernejsie. Von chodim prevazne so psom na prechadzky, mam par kamaratv a znamych, aj ked zrejme nesplnam ocakavane normy spolocnosti a asi jedneho viac blizkeho cloveka. No zrejme som vacsinou povazovana za minimalne nespolocensku.

Ked si za PC, co prehliadas, ake oblasti-mohlo by ti to napomoct/povedat, co ta viac bavi v reali.