Neranajkujem

winki

Treba jesť toľkokrát za deň, koľkokrát pociťuješ potrebu. Ak vstaneš naobed je nemysliteľné aby si jedla ešte 5 jedál ( hlavne keď chudneš).

To, že sa má jesť 5 krát denne keď chceš chudnúť je pre ľudí, ktorý boli zvyknutí jedávať veľké porcie naraz a majú roztiahnutý žalúdok, preto keď sa rozhodnú chudnúť je lepšie jesť 5 až 6 krát menšie porcie, aby nemali pocit vlčieho hladu.

Inak to tvoje spanie nieje tak trosku lenivosť???? Máš prázdniny tak je ideálna šanca urobiť niečo pre seba. Nastav budík na siedmu osmu a choď na hodinku von, behať, korčule, bike ... uvidíš, že ťa to nakopne viac ako vyspávanie pol dňa.

ina prezyvka

ja vlastne neviem, kde je problem.. ved sa najedz ked vstanes a hotovo, daj si robno obed o 12, nieco o 15, o 18 a kludne aj nieco o 20-21, alebo uz o 22 spis? a prespis kazdy den 12 hodin? zas ani to nie je zdrave
ja som dnes vstala o 9, o 10 som mala prve jedlo a o 13 bude obed, tak vynecham desiatu, no a?

DzanaFX

...počas spánku by malo byť bruško prázdne, keď už sa napapáš, nemala by si ďalej spať, bruško potrebuje pokoj a vezme Ti energiu a vstaneš dolámaná.

Blondula

toto som robievala aj ja! nie len v "detskom" veku,ale aj neskor,ked som uz do roboty chodila ! unava mi nedovolila vstat ,tak som vstavala len aby som sa osprsila,obliekla a utekala do roboty !! ... po case som veeelmi schudla a bolo to so mnou este horsie ! aj ja ti odporucam ak sa rano zobudis,pojdes na weecko,aspon nejaku drobnost spapaj,aby sa ti rozhybal zaludok a kludne chod dalej spat.uvidis,ze ten ti potom spat az doobeda nedovoli :D hlad ta zobudi :P

DzanaFX

Katusa nastav si budík pekne na 8mu aj sa lepšie budeš cítiť, takto budeš vkuse ospalá a to nie je dobré, aj trávenie sa spomalí...

karlicka

ked vstanem neskor,napr. o 10 hod. , dám si ranajky . obed posuniem o 2-3 hod.
dám si tie ranajky vydatnejsie,nevynechávam ich

sweater*

jessi prosim ta, to by musela byt sakra narocna skola aby sa musela ucit denne dlho do noci, si myslim ze taka ani neexistuje.. opravte ma ak sa mylim. a kludne chod spat skorej a nebude sa ti chcet spat az do obeda.

Jessi_1111

Dobrý deň.

Takže, raňajky sú základ, áno, jajaja295 majú pravdu. Ale nezaškodí myslím, že keď si pospíš do 12-stej občas, veď si treba oddýchnuť. beetle, wgkv a spol.@ asi ste už dávno vychodili školu, keď neviete, aké je to náročné, skoro vstávať, do noci sa učiť...
A tak potom je jasné, že niektoré deti sú cez školský rok apatické, keď ich rodičia nenechajú spinkať...
..A tebe milá Katusa 90v@ ak je tvoj vek 22 rokov (920,90, 1990 :D) , tak ti odporúčam aj keď chodíš do školy, alebo nie, tak trošku si ísť skôr ľahnúť, o nejakej deviatej, ja vstávam na siedmu, je to tak správne, mala by si aj ty, najneskôr na tú 8-smu..drzim palce :)