Tehotenstvo - HAK, pharmatex

Príspevok v téme: Tehotenstvo - HAK, pharmatex
KillBill11

Dobry den,
s priatelkou mame dilemu. Pred viac ako 6 tyzdnami sme mali spolu sex a pouzili sme cipok pharmatex. Neejakuloval som do nej. Kramy sa jej dostavili a zacala brat HAK(kvoli dovolenke). Kramy sa jej predlzili o 2dni. Pocas brania HAK sme mali sex asi 4x ale nikdy som sa do nej nespravil. Tyzden pred kramami dostala nejake spinenie, aj krv mala. Kramy sa jej povodne mali dostavit pred 2dnami. Je mozne ze takuto zmenu sposobila antikoncepcia, alebo moze byt v inom stave?
Dakujem

winki

Nie je nič lepšie ako cítiť chlapa v sebe aj po :D

A inak samovoľné začatie a ukončenie bratia HAK len tak na čas môže mať dosť veľké negatívne účinky na jej organizmus.

KillBill11

Neviem preco by sa mala obmedzovat. Je predsa na dohode partnerov, kam sa partner urobi, nie kazdy sa robi do partnerky, a dost chlapov vzrusuje aj ked sa chlap vystrieka zene na nejaku cast tela.
Ano zacala to brat kvoli dovolenke, aby sme sa nemuseli zaoberat vecami, ako kondom, pharmatex. Ona HAK uz brala pred viac ako pol rokom, ale vysadila ju, a teraz si ju nanovo dala kvoli tej dovolenke.
Myslim, ze je to sposobene nou.

winki

Som divná, keď ma udivuje ako sú podaktorí partneri podrobne informovaní aj o tých najmenších detailoch výtoku?

Nela41

Aj keď to tu bolo už dvakrát aj tak sa musím ozvať, to sa napcháva hormónmi a aj tak si to neužívate naplno? Ja to nechápem, naozaj keď si čítam niektoré príspevky tak sa len chytám za hlavu. Keď nebodaj dievčina bere HAK a ešte si núti aj partnera, aby mal pri sexe kondóm alebo aby "to dal inde" ach jaj ..

M 25

začať brať hak len kvôli dovolenke ?!? hmm, ale budiš ..
a toto tiež nepochopím, ked niekto berie hak a neužije si ten sex aj tak naplno a obmedzuje sa. .

a áno, to špinenie je normálne a rôzne výkyvy v menštruácii (neznášam slovo krámy :D ) môže to byť aj niekolko mesiacov.. len nech to berie pravidelne, nevynecháva, nemá hnačku ani nevracia, môžte si užívať sex naplno :)