Priateľ ma pravdepodobne podvadza

Príspevok v téme: Priateľ ma pravdepodobne podvadza
katariiina

ahoj. včera bol u mna priatel, siel na fb cez moj notebook, nechal sa prihlaseny a ja som naschval pozrela spravy. Mal tam spravy od starsej (viac ako 30 urcite) zeny, pisal jej ze sa casto hadame, potom v marci jej pisal kedy dame sexik, a posledna sprava on jej bola 6 juna kedy sa stretneme, podotykam ze je vo vztahu a ma deti. na neho som nakricala, teraz sme pohadani, ale sme spolu. ako to mam vyriesit ?

Picnetla

Môj názor je - rozísť sa.
Ale niektoré ženy sú také , že im nevadí, že muž pichá aj ju aj inú. Sú v role trpiteliek radi.
Ako katariina keď potrebuješ hmatateľný dôkaz tak si ešte počkaj , nebuď naivná a hlúpa a nečakaj že to ostalo a aj ostane len pri tom písaní. Pozri, spýtaj sa na názor nejakého chlapa, každý jeden ti povie, že tu pani čo ma deti už davno ojazdil a určite to neostalo len pri písaní.
Ja by som ostala radšej sama ako s takym kktom ale on je isto rád že má teba lebo ty ho neopustíš a on to vie.

Leela333

Nemohla by som byť s ním ďalej vo vzťahu. Čo ti vlastne pri tej hádke povedal? Zapieral to?

Inak nechápem prečo sa hneď uchyľujete k urážkam podaktorí. Dá sa to predsa aj lepšie povedať aj keď ste vlastne nepochopili Dadulin príspevok (čo tiež nechápem, lebo podľa mňa to napísala dosť jasne).

milli11

Aj ja by som to poradila rozchod. Bude to len horsie, budu mu prichadzat hovory a SMSky aj o polnoci, zacne byt na teba podrazdeny a bude sa vyhovarat, preco na teba nema cas, hoci predtym stihal vsetko, aj vztah, aj kamosov aj pracu. Vlastna skusenost.

Neviem, ktora to tu minule pisala, asi Blondula, ale mala dobry napad. Vytlac tu komunikaciu a polep nou nabytok a steny, aby to on dobre videl. Ked ti bude vycitat, ze si citala a narusas jeho sukromie, spytaj sa ho, ci mu nevadi, ze aj ta zena narusa vase sukromie.

Ked to bol tvoj napad, Blondula, vtedy s tymi fotkami. Lutujem, ze som ta nepoznala pred par rokmi, ked si byvaly nasiel milenku, mohla som to skusit aj ja. ):)))

ewelinecka

Co vam sije? Niektore nazory pardon - od veci. Jasne, ze rozchod! Videla si len jednu spravu, aky si myslis, ze je, ked nie ste spolu?? A co sms a ostatne napr. pokec? Ha, ja by som takeho poslala kadelahsie, nechutne, ze kedy dame sexik? Baby, neponizujte sa, skor ci neskor takyto chlap podvedie!

jahodka123

Dadula56 - to, že si s niekým písal, ešte nič neznamená. Aj ked aj mne by takéto koketovanie vadilo. Nuž, každý si svoje komplexy rieši po svojom, to ale neznamená, že niečo spravil, alebo spraví. Každopádne by si to s ním mala vysvetliť...

Mrska Silvuska

katarina - ked sme tu na hlavu, preco sem pises so ziadostou o radu? ved kazda/kazdy ti tu napise len svoj nazor, resp. ako by to riesil. Tvoja spurna reakcia je neprimerana. Ked sa ti nepaci nazor druhych, nepis na taketo fora. Čučkaj doma, cakaj na chlapa, ktory si dohaduje sex inde a nestazuj sa. Zohrej mu veceru, postel a bud ticho.
Poriesit si to musis sama. Ale uplne suhlasim s dadulou, nie je normalne "sexikovat" mimo vztah, a podla vsetkeho ten vas vztah trva dlhsie, ked to chces dotiahnut na tych 10 rokov...
...snad si necakala, ze zacneme svorne nadavat a kydat na dotycnu, s ktorou si TVOJ partner dohadoval sex..preco by sme to robili? to je jej vec a jej svedomie, ty si chcela radu, ako riesit tvoj problem...
Jahodka - treba citat poriadne, dadula myslela poslat dotycneho kazde lahsie, t.j. jedno z rieseni. A dadula ma pravdu v tom, ze ked mas deti, rozmyslas trochu dalej nez len na to, ze ta odrbava vlastny partner, tam uz rozmyslas hlavne nad tym, ako cela situacia zasiahne deti.
Do riti, ved sa spamatajte, to ste fakt odkazane na takychto chudakov, co su schopni pichnut vtaka hocikedy do ineho hniezda???? Alebo ste potom absolutne zufale, a drzite sa aj takychto blbov, len aby ste neboli same...
A dadule s jej normalnymi nazormi prajem pekny den:-)

Dadula56

Ale dievcata, ved to bolo myslene tak, ze ked toto spravil, tak ani nema zmysel to uz dalej riesit. Rozchod. Prave preto, ze to nie je v pohode(nebolo to jasne povedane?v tom pripade sa ospravedlnujem za ubohu stylistiku, ak to vyznelo, ze sa ma nesrat a ist dalej vo vztahu). A neoplati sa to zachranovat, ak sa to stalo este relativne v prvych rokoch vztahu. Tot moj nazor, ale uz radsej nebudem pisat, lebo zasahujem citlive struny zrejme. Neviem, ja som za radikalne riesenia. Nevravim, ze to ma urobit, zrejme to ani neurobi, len som pisala, co si o tom myslim. Mier s nami vsetkymi.

jahodka123

Dadula56 - čo to trepeš??? Zato, že ešte nie su zobratí a nemajú detská, tak to nemá riešiť? Ked jej zlomí srdce, oklame ju, zradí, tak to je uuuplne v pohode, lebo nejsu manželia?? ach ty....

katariiina

vy ste co na hlavu ci co ? co to nemam riesit ? sa uvedom, ja viem ze neni som s nim 10 rokov, ale mam svoj vek a sme dost dlho na to aby sme tych 10 rokov dotiahli. To je teda rada, dakujem, nemusite ani prispievat.