Borelioza

RNG

Zialbohu aj boreliozu aj mnohe ine mikroby a parazity prenasa hromada bodaveho hmyzu.
A kedze telu trvas dost dlho, kym na to vyrobi protilatky, tak sa nakaza rozsiri a preto je velmi dolezite sa aspon pokusit ju zastavit niecim antimikrobialnym. odporucam najma oleuropein, z olivovych listov, intenzivna davka 3 x 300 mg, co je zaroven aj ,lieciva davka,mam to oskusane, ked atb zlyhali.
Oleuropein zaroven je antiviralny, tj rozne prenesene virusy z bodnutia hmyzom takto tiez adresujes, ciastocne
Inac ocervenenie moze byt cisto alergicka reakcia na nejake toxiny ci bielkoviny, co su nam cudzie.To by bol najnevinnejsi nasledok postipania.

llek

Protilátky je mozne prave dokazat az po 4 tyzdnoch, lebo detekovatelna protilatkova odpoved na prebiehajuci ci prebehnutu infekciu je komplikovany proces, tak chvilu trva nez vieme istu hladinu urcitych protilatok dokazat. To je napriklad dovod, preco je tazke dokazat HIV pozitivitu skor ako 6-8 tyzdnom po nakazeni. Citlivost testov sa zvysuje, ale aj tak, protilatkovu odpoved mozno dokazat az s istym casovym odstupom po nainfikovani, potom tie protilatky v tele pretrvavaju.

alena 321

Tie antibiotika sa volaju DALACIN 300mg a užívam ho každých 12 hod. Na gynek. mi bolo povedané že to výsledky ovplyvniť nemôže ale mám obavi že áno. A môžu sa vôbec protilátky na boreliozu ukázať o 4 týždne od poštípania??? Nemala som kliešťa ale bola som poštípana nejakým hmyzom a mala som to opuchnuté a červené.

llek

Uzivanie ATB jeden den ziadne vysledky zasadne neovplyvni. Neuzivas gynekologicke antibiotika, ale antibiotika pre infekciu v gynekologickej oblasti

RNG

Antibiotika neexistuju len gynekologicke, oni posobia aj inde v tele a mozu potlacit cast borelioznych bakterii, tj testy budu mat znizene hodnoty.
Celkove, boreliozne testy nie su dostatocne presne, a caste su falosne negativa, tj tvrdia, ze ti nic nie je a pritom mas boreliozu v tele uz rozlezenu a schovanu v bunkach ako vnutrobunecne parazity.