Ziarlim na zeny, ktore mozu nosit mini

Príspevok v téme: Ziarlim na zeny, ktore mozu nosit mini
nestastna1

od narodenia mam na pravej nohe hemangiom, cez cele stehno az po koleno.pomoc lekarov som uz vzdala, je to neoperovatelne, vraj ani laserom sa to neda odstranit, mozno tak v amerike:( odmalicka mam kvoli tomu komplexy, prezliekat sa na telesnej bol horor, suknu som nemala cele roky, kupalisko vylucene, raz som to skusila a tie pohlady mi sposobovali len uzkost.nikam nechodim, zacinam byt kvoli tomu hnusna aj na priatela, ktory tvrdi, ze mu to nevadi, ale po pekne babe v mini sa rad pozrie.nenavidim seba a prenasam to na neho, vycitam mu, ze nech si najde taku, ziarlim nehorazne na vsetky tie baby, ktore sa mozu promenadovat v kratkej sukni.ako sa mam s tym vyrovnat??? cele roky kvoli tomu len trpim, nenavidim svoj zivot

Nela41

Jednoznačne s predošlými príspevkami súhlasím. Ak chceš, aby ťa mal tvoj priateľ rád, musíš nájsť lásku k sebe samej.
A k tvojmu problému ja poznám dievča, ktoré to má na tvári a ľudia ju majú radi, ona sa má rada a žije normálny spoločenský život. Mini sukne nosia baby s celulitídou, ktorá sa trasie od leta do Vianoc, baby s obrovskými lýtkami, stehnami a neviem čím a predsa sa cítia dobre, prečo by si sa ty v horúčavách mala variť v nohaviciach? Kvôli niečomu za čo nemôžeš?
Neblázni a nepokaz si mladosť a vzťah kvôli nejakej škvrne na nohe ;) ľudia ťa budú mať radi tak či tak a tí čo ťa nepoznajú ti môžu byť ukradnutí. A čo tak sa pozrú, kašli na nich :)

anjelik

Maoam, podľa mňa ďalší faktor, ktorý stojí proti takto postihnutým je stádovitosť ľudského vedomia. Pretože sa nutne vymykajú z nejakej ustálenej predstavy, čo je príťažlivé a normálne. Neviem, či sa jej až tak veľmi posmievajú..len ľudia sú v mnohom také zvedavé opice, veď majú to v genóme, skôr čumia a podivujú sa. Pretože sa nedokážu vcítiť do toho, že to tej osobe vôbec nie je príjemné. A tomuto by nutne musel vzdorovať aj jej potencionálny partner...priblblým názorom, že to naviac nemáš a podobne??? Bohužiaľ je to tak, aj keď by som rada tvrdila, že nie. :o)

A zakladateľka témy, ak budeš neustále spochybňovať samu seba, tvoj priateľ ťažko nájde dlhodobo silu vzdorovať obrazu, ktorý o sebe týmto tvoríš a nakoniec ti dá za pravdu, že áno, tvoja hodnota je len a len v tvojom tele a nie v tom, aká si. A asi by si sa mala zamyslieť, či ti život v nenávisti tak veľmi vyhovuje a nechcela by si sa pre zmenu začať mať aj pre niečo rada. ;o)

Maoam

Anjelik: jo, je malo kvalitnych ludi, bez ohladu na pohlavie :-/

tak ale kvalitny clovek by fakt neriesil, ze kriva

ale uz len samotny fakt, ze sa jej vela ludi vysmieva, je smutny, co z toho, ked je niekto superzdravy, krasny, dokonaly na povrchu a je dusevny krypel? co z takeho cloveka? a aky je to problem, ze kriva? ziadny...je to len fyzicky hendikep, nic viac

ovela dolezitejsie je to, aka je, co ma v sebe, podla toho co pise, je velmi, velmi fajn...

a o to ide, muz, ktory 'bude stat za to' jej krivanie nebude absolutne riesit

anjelik

Maoam, ja som vedela, že sa ozve niekto, kto bude tvrdiť, že to tak neplatí všeobecne..:o)) Samozrejme, že je to pravda...vždy je to o kvalite bytosti a tá naozaj nerieši telesné nedostatky..:o) A prečo je tak málo kvalitných mužov?? Lebo je tak zúfalo málo kvalitných ľudí všeobecne...ale zase kto už má právo posudzovať, čo kvalita je a čo nie je, že? ;o)

Maoam

kebyze som muz, podla toho, co o sebe pise, by som ju brala hned :-)

ale to bude najskor tym, ze mam za sebou zivot, aky mam a viem, na com naozaj zalezi a na com nie

Maoam

anjelik: ale su na tomto svete ludia, ktori nefunguju tak, ako drviva väcsina a je dobre to mat na pamäti a hlavne, ako jej napisala pisatelka podo mnou, je to fakt najmä tym, ze je malo kvalitnych muzov

a problem najst kvalitneho muza ma aj uplne zdrava a krasna, sebavedoma zena, nielen ta krivajuca...

popocatepetl

Su predsa tiez muzi, ktorí krivaju, ti sa na teba budú dívať inak. Je pravda že čím viac máš na výber tým viac preberas, krivajuca žena nie je reprezentatívny typ - aspoň tá neotravuju uboziaci pre ktorých je žena len módny doplnok alebo hračka do postele. Zakladatelia rodín sa možno zas obávajú nejakej genetickej vady u deti.

anjelik

Zuzanka, jasné, že sú to všetko len kecy. Celý tento svet je miestom zaplaveným nádhernými slovami o duchovne, o napredovaní, o budovaní nejakej *väčšej* osobnosti. Ľudia ťa vždy budú prednostne stotožňovať s tvojim telom, s tým nič neurobíš. ;o) Ale je jedna vec, ktorú môžeš skutočne urobiť a to zmieriť sa s tým, že je to proste tak. Že jediné , čo môžeš zmeniť, si ty. A jediné , o čo sa dá oprieť je zmysel pre humor...proste sa už len bav...ako krásne ti to tu napíšu, čo je skutočne to dôležité a podstatné. Ako pravda to je, len je slabá sila sa jej držať. ;o) Ako kľudne ti aj ja môžem napísať niečo nádherne povzbudivé, že niekde je ten, ktorý na teba čaká..a pri mojom nezlomnom optimizme to aj bude pravda.;o) Ale teš sa hlavne sama zo seba, čo si dosiahla a akou si sa stala. To je to najpodstatnejšie.