Oreganový olej

Oravanka

Veľmi významný bojovník proti akýmkoľvek chorobám (dokonca i proti rakovine) je žinčica a bryndza. Obsahujú najrozmanitejšie druhy probiotík, pôsobia protiplesňovo, protizápalovo, protirakovinovo... Kto neverí, nech si vyhľadá napr. aj v niektorom z vyhľadávačov.
Prečo podporovať farmaceutický priemysel? skúste ľudovú liečbu. Okrem týchto osvedčených slovenských výrobkov, je možno použiť aj bylinky - hlavne protivírovú a protiparazitovú Šalviu, či síce odporne horkú, ale účinnú Palinu pravú.
Ale oregánový olej tiež schvaľujem.
Prajem veľa zdravia.

jana44

Dlhodobo ma trápili vaginálne mykozy. Dozvedela som sa o oregánovom oleji-candimis. Začala som ho užívať po 2 kvapky v lyžičke tekutiny ráno aj večer. Mykoza sa úplne stratila. Lenže po mesiaci užívania som zistila že som tehotná /s prvou dcérou som brala lieky na podporu otehotnenia, zistili mi aj zníž.funkciu štítnej zľazy-beriem Euthyrox./ Teraz som ostala v úplnom šoku, že som otehotnela bez akejkoľvek liečby. Mohol to spôsobiť ten oregánový olej? Viem, že teraz v tehotenstve ho užívať nemôžem aby som nepotratila, lebo prekrvuje maternicu. Ďakujem

RNG

Streptokokov je mnozstvo, niektore su pre nas dokonca uzitocne=probiotika, niektore neskodne a niektore velmi skodlive=patogenne.
S.thermopillus je potrebny do dobrych jogurtov a je to probiotikum, tj uzitocny aj v crevach.
Inac ako som pisal mnohokrat, mozete si to vyh;ladat napr cez google.sk pod mojim nickom a slovom candida, kto sa chce candidy a plesni zbavit, musi ich prestat zivit na cas cukrami a sacharidami, potlacat carvacrolom a citricidalom, nahradit na cas cukry kokosovym olejom a brat enzym Candex, co rozbija bunkove steny plesni a candid, lebo su zlozene povacsine z celulozy, nie ako nase bunky.
No a samozrejme podporit nase probiotika, nasadit kvalitne kyselinovzdorne a teplovzdorne do criev a zivit a rozmnozovat ich mikrovlakninami s tych par stoviek miligramov az do 1 kg, co je normalne osadenie criev probiotikami. Ked ich budes chovat a nebudes podporovat ine kultury cukrami a nestravenymi jedlami, tak ta ochrania proti roznym infekciam,vcitasne plesni, candid a rozxnych choroboplodnych mikrobov.
Branie enzymov a kyselin pomaha travit a neda nestravene jedla do criev, kde sa na nich mozu uzivit rozne skodlive mikroby a poskodit probioticku floru.

zuzanaa

ahoj RNG,

prosim o radu: probiotika LactorFlor, kde odporucas lac.bulgaricus, nevadi ak je tam aj streptokokus v zlozeni? nie je to skodlive? pretoze prave na streptokoka sa liecim, ale to je dufam neskodny druh tento..
a potom ako si mam davkovat ten oreganovy olej, ak sa pise ze je tam 80percent carvacrolu v tekutom olejceku, tak to kolko mam brat kvapiek ak pises ze treba brat 3 x 200mg carvacrolu, a potom oreganovy olej v kapsuliach, ktory obsahuje 50percent carvacrolu, kolko tabletiek je potrebne zobrat?
a tiez extrakt z olivovych listov, staci ak ma 18percent eleupropeinu, alebo je potrebne si objednat ten zo svansonu, ktory ma aj 70 percent?(to na urochlamydie a tiez na streptokoka, popripade aj borelie)
dakujem za odpoved, je toho uz vela, ale pomaly sa zacinam orientovat..

RNG

Ucinna davka pre priemernu 70 kg osobu(pre ine ti treba preratat podla vahy) musi obsahovat 3 x 200 mg carvacrolu. A to samo o sebe nestaci, treba mat nizkosacharidovu dietu a brat aj roztok GSE, kokosovy olej, enzym Candex, hromadu roznych mikrovlaknin na podporu rozmnozovania probiotik, ktore ked sa rozmnozia mnohotisickrat a obsadia creva vytlacia aj zvysky candidy.
No a samozrejme silne kvalitne tepelne odolne a kyselinovo odolne probiotika, aby bolo zarucene, ze sa ich dost dostane zivych do criev ako nasada, co dalej rozmnozujes krmenim mikrovlakninami.
Viac najdi cez Google.sk uvedenim mojho nicku a slova candida
Oregano star ani neuvadza obsah ucinnej latky, carvacrolu,ktora tvori v oleji z DIVOKEHO oregana 50 az 80% , v pestovanom/slachtenom oregsne je ho mizivo malo a je tam miesto toho podstatne menej ucinny thymol, takze by som sa takym vyrobkom celkove vyhol