Otazka na zeny

milli11

Ovecka, vies preco, sa tak spravaju? Co si o tom myslim ja. Ked su s tebou, maju ta radi, chvalia ta. Ale ked ste rozideni, nebudu predsa hovorit, aky si skvely. Preco? Nie preto, ze by to nebola pravda. Mozu to robit kvoli sebe, lahsie sa rozchadza a zabuda, ked dotycneho ignoruju.

Ak by o tebe hovorili, aky s bol skvely, zacali by si to aj predstavovat, vynarali by sa im myslienky, co ste spolu prezili, myslienky na intimnosti a hop, zrazu by prisla hrozna depka.

Chapes? Je to jedna z moznosti.

0vecka

a tak s touto novou dost zametam... :-D ... predtym som to bral dost vazne a tak ale to je prave ten problem ze k tejto som taky trosku drsnejsi a som si fsimol ze mi zobe z ruky ale zase mi je vela veci jedno... si myslim ze ak by to aj teraz ukoncila tak by som bol mozno trosku smutny ale urcite by som sa nezosypal ...

Vemeno

Podla mna si pre ne prilis dobry. Zeny potrebuju niekoho, s kym dokazu manipulovat a hadat sa. Zaroven by ale mal byt bohaty, vysoky a modrooky. Taky clovek ale neexistuje, lebo kto je bohaty, s tym sa neda manipulovat.

0vecka

este raz s touto som spolu uz rok a povedala to asi pred tyzdnom... pritom niesom ten typ co by sa nejako pretvaroval.. akoze jasne mozno prve tri rande ale inak si robim co chcem...

2 Lussy86 no volakedy som byval v BA ale asi to nebudem ja lebo toto je len internetovy nick v reale ho nikto nepouzival ani nepouziva :)

milli11

Ale ved podla mna je lepsie, ked sa s nim nebavia. Su byvale, su minost, nie? Ci sa s nim maju stretavat na kave a preberat s nim svoje terajsie vztahy?

Marsmeloun

to sa hovorí vždy .... je to daco také ako klišé kompliment :D :D daco také ako pre ženu si krasna , nie si tučná .... atd :D a vraj že zeny vsetko moc riešia :D