Komplexy kvôli výške..

Príspevok v téme: Komplexy kvôli výške..
1kolka1

Ahojte ... doteraz som s tým nemala nejaký extra problém, lenže v poslednom čase som si všimla, že veľa ľudí má pripomienky na moju výšku... Mám len 15 a meriam okolo 180 cm... Už ma nebaví furt počúvať, že som dlhá ako týždeň pred výplatou alebo aká som vysoká...Ostatné baby sú oproti mne o hlavu a viac nižšie a ja sa cítim pri nich ako mrakodrap :(... viem že sa s tým už nič nedá robiť, ale potešilo by ma, keby ste mi poradili ako sa zbaviť týchto komplexov :( Možno sa vám to zdá dosť povrchné ale mňa to fakt trápi.

ďakujem

@

U nas v sportovej triede boli len take vysoke :) ja som mal v 15 tiez uz dlho nad 185, niektore baby u nas mali nad 2m. Okolo 180 je najj vyska pre babu.

zewa

Mat tak tvoju vysku. Bzdy som chcela hrat basket ale som na to malinka. Hlavne sa zdravo stravuj a cvic, aby sa ti kosti a svaly spravne rozostavili. A na tie blbe pripomienky povedz, ze je skoda, ze oni nikdy neuvidia aky je svet z tvojej vysky krasny ;)

renushik

a ešte jedno, keď už také narastiete, baby nehrbte sa, každý je krajší keď je vystretý, a ešte keď sa pekne oblečiete, hm hmmm :D

bingham

Pokial zena nemeria od 185 vyssie tak je to uplne v poriadku..., ale je jedna pravda ze mensie zeny su ovela pritazlivejsie :)

brca

ja meriam tiez 178 .D a aj ja som to neznasala pretoze to je take divne vies ze vsetky baby skoro o hlavu mensie nie a ja skoro vysoka jak chaĺani :P som mala komplexy aj z toho , ze kto by uz somnou chodil ked som taka zirafa :D ale ja mam super brata a ten mi hovori ,ze jeho vsetky spoluziacky chcu byt vysoke a ze je to krajsie .D este niekedy mam depky ale .D ale vies vysoke baby maju dlhe nohy a to je pekne :D moj pripad neratam :D kolena mam dobite jak chlapec .D

nicolette

mne zas nebolo dopriate vyrásť vysoko :) mám len 161 cm, ale nikdy som z toho nemala komplexy, a keď niekto žartuje v tomto smere na moju adresu, tak ho odbijem tým, že dobrého veľa nenarastie :-)

diamant19

ja mam 16 a 183cm ... tiez mi to vadi ale uz viem ze s tym nic neurobim... najhorsie je ze ja som narastla moc rychlo uu v skolke som vyzerala na skolacku :(

akotak

vsetky spickove modelky prezivali toto iste v patnastich rokoch. a ked sa stali slavne, tak vsetkych, ktori sa im posmievali, mohlo od zavisti porazit. mozno to bude aj tvoj pripad. drzim palce!