Stále plačem, chcem zomrieť!

Príspevok v téme: Stále plačem, chcem zomrieť!
nevladajuca

čo mám robiť?? ja už tu nevládzem byť na tomto svete...keby som nemala rodičov a blízkych, dávno by som už niečo spáchala, ale už len kvôli tomu, aby som im neublížila to tu musím trpieť, je mi zo všetkého zle a len plačem, každá sekunda je pre mňa ako rok trvania..a to mám len 23 rokov a bohužiaľ celý život pred sebou, čo druhí by zaň dali..mám takmer všetko, no zároveň nič...som psychicky na dne, labilná...nonstop plačem, zastavím ak niekam idem alebo na desať minút a potom zase..potom ma začne bolieť hlava, pospím si, zobudím sa a zas plačem, lebo musím žiť..ja už takto ďalej nemôžem, čo mám robiť..nechcem brať žiadne antidepresíva ani nič podobné :(

Natalia3690

AHOj kycera my sa uz pozname zrejme
.. Teda aspon ja ta poznam ... Vies o tom ze ked niekto potrebuje pomoc a je v depke ty to este viac zhorsis .... Je to este horsie radsej nic nikomu uz v zivote nepis ako nemyslim to v zlom ale naozaj zamysli sa niekedy nad tym co komu pises !

Kýčera

A stav niektorých, Malá - sovička, ako ten jeden pod Tebou, je zasa zrelý pre orgány činné v trestnom konaní, kt. im od 1. januára len tak ľahko n e p r e j d e!

Kaleráb4,69

TY PIČA ZOMRI V PEKLE SA USMAŽ, NECCHEM ŤA TU ANI VIDIEŤ KEĎ ME NASEREŠ TAK JA ŤA ZABIJEM TY PIČAAAAA KURVA VYJEBATA OSER SI MOZGY

Fleur-de-lis

mimana,

mať všetko vôbec neznamená krásny život. To si len ľudia myslia. Samozrejme, že to život niekedy uľahčí, ale k pokoju a vyrovnanosti treba viac než majetok.

To čo si napísala si myslela tak, že muž ťa nikde samú nepustí? To mi nepríde normálne. Prečo by si nemohla ísť sama na nákup alebo stretnúť priateľky alebo niečo???
Alebo ide hlavne o peniaze, že to vníma tak, že on ich zarobil a chce o všetkom rozhodnúť, na čo sa minú?

Neviem posúdiť, či si len rozmaznaná, keďže neviem viac.
Ale ak si ty doma a tým pádom sa staráš o domácnosť to mi nepríde ako slúžka. Ak robíš aj ty tak by ste si mohli práce doma deliť.

Možno je tvoj muž príliš majetnícky aj čo sa teba týka. Ale to potom v poriadku nie je.